Celeb

Alekosz kőkemény üzenetet küldött Tóth Andinak

  • Szerző:nuus
  • 2023.09.23 | 16:18

Minden szava arany.

Fotó: Facebook

Az Ázsia Expressznek köszönhető Mexikóban szerzett tapasztalatai erősítették Alekoszt abban a felismerésben, hogy Tóth Andi valójában egy igazi “mekszikói” nő.

“Régebben valóban nőtlennek, férfiasnak, igenrossz döntéshozatalú nőnek tartottam Andreát. Az idő előrehaladtával, érlelődni látszik. Időről – időre odafigyelek rá, elemzem kialakult helyzetét”

– vezeti fel a témát az Alekosz.

“Párhuzamokat vélek fölfedezni a mekszikói nők, és Andrea között. Az arisztokráciai bőrpigment teljes hiánya. A barnaság viszont érdekessé teszi. De a tetoválás azonban, továbbra sem vonzó – üzleti körökben. Járhatna nőiesen takart ruhában is”

– érvel.

“Szemöldöke jó, a szeme barna, tehát dunaújvárosi. Mekszikóban, minden nő szeme – barna. A lefelé görbülő flegmatikus felső ajak ugyan Jávor Pál privilégiuma, de Andrea esetében – ez a tény ortopédiailag kifejezetten vonzóvá teszi őt”

– ortopédiailag!

“T. Andrea egy kifejezetten vonzó nő és ha mondjuk egy hónapra rám bízná magát, akkor az mindenki számára, láthatóvá is válna. Mekszikóban látott tapasztalataimat latbavetve, kihoznám belőle nőiességének legjavát. Az alapanyag, jó”

– teszi fel az i-re a pontot.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló