Celeb

Csak az anyag több százezer forintba került Várkonyi Andrea esküvői ruhájához

  • Szerző:nuus
  • 2021.09.28 | 11:18

Újabb részletek derültek ki az év legnagyobb szabású esküvőjéről, Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc múlt heti nagy napjáról.

Blikk számolt be róla, hogy a műsorvezető egy klasszikus, mégis modern ruhában mondta ki a boldogító igent, amely több mint egy hónapig készült. Andrea a közösségi oldalán osztott meg képet a nagy napról, amely minden bizonnyal a ceremónia után készült.

A lap megkérdezte Herczeg Zoltán divattervezőt is, hogy mennyibe kerülhet egy ilyen esküvői ruha. Ezt válaszolta Herczeg: “Biztos voltam benne, hogy magyar tervező készítette a ruhát. Amennyiben külföldről hozatták az anyagot, akkor olyan 50-100 ezer forint körül lehetett métere, de határ a csillagos ég. Legalább kellett 5-6 méter anyag a ruhához, ám a készítés során a tervező nem minden esetben avatja be a megrendelőt abba, mennyibe kerül az anyag, csak a végösszeget mondja el (…).

Mészáros Lőrinc öltönyéről pedig elmondta: “Klasszikus diplomatakék, elegáns darab, amely tökéletesen áll rajta. Nehéz lenne megmondani, nagy divatházból való-e, bár annyira passzol rá, hogy valószínűbb, hogy rá tervezték. Itt is nehéz megmondani a pontos árat, de ha tippelnem kéne, csak az anyag legalább 300 ezer forintba került.”

Forrás: Propeller.hu


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló