Celeb

Puzsér Róbert édesanyja elvesztéséről és gyermeke születéséről is őszintén beszélt

  • Szerző:nuus
  • 2021.09.28 | 17:18

Kadarkai Endre készített őszinte interjút Puzsér Róberttel, amiben olyan témákról is mélységében és őszintén beszélt, amiről korábban alig vagy soha.

Édesanyja elvesztése kapcsán – ami épp főpolgármesteri megmérettetése idejére esett – elmondta, hogy sokat imádkozott anyja ágyánál, amikor az COPD-betegként a lélegeztetőgépen volt. Elárulta, hogy ezoterikus segítőket is vitt az anyjához: nem azért, mert annyira hitt a módszerekben, hanem mert nem akart tehetetlenül ülni a betegágy mellett. Csak az utolsó években rendeződött a kapcsolata anyjával, aki “rajongásig imádta”, de hosszú ideig nem tisztelte őt.

Gyermeke születése kapcsán elárulta, hogy nem volt eufória, hanem egy lassú, szeretetteljes folyamt ez, ami átalakítja az ember életét. Akkor azt nyilatkozta, “három gyerekig meg se áll”, azóta viszont már tudja, hogy ezt akkor édesanyja elvesztésének félelme mondatta vele. Azt remélte, hogy a nagycsaládos élet segít majd, hogy nagyobb érzelmi biztonságban legyen, a párja azonban nem szeretne egyelőre több utódot.

Azt is elárulta, hogy ma is sokszor érzi, hogy az anyjával megszokott dinamika jelenik meg apaságában: túlfélti a gyereket, túlreagál dolgokat, hisztérikussá válik ás pánikol, ha a gyerek beteg. Azon, hogy ez változzon keményen dolgozik.

Kadarkai interjújában vannak részek, ahol a megmondóember a könnyeivel küzd.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Életmód
Barbie nyugdíjas korba lépett
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 08.
Tech
A Facebook-on is beköszön a MI
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 19.