Celeb

JLo puerto ricoi rokonai jól vannak, a díva beleállt a segítő munkába is

  • Szerző:nuus
  • 2017.09.29 | 14:43

Az énekesnő megnyugtató híreket kapott családjáról, és ahogyan tudja, támogatja a károsultakat.

A Latin Times mindenkit megnyugtat, a Puerto Rico-t letaroló hurrikán megkímélte a 48 éves énekesnő rokonainak életét, aki aggodalmának a közösségi médián keresztül is hangot adott:

Üdv, én Jennifer Lopez vagyok. Tudom, most nem a legjobb formámat hozom, éppen Vegasban dolgozom, de ez jelenleg nem is számít. Nem tudom kiverni a fejemből, mi zajlik éppen Puerto Ricoban, a pusztítás nagyobb, mint azt korábban vélték. Sem én, sem az unokatestvéreim nem hallottunk az ottani családtagjaink felől.

mondta el egy Instagram-videóban.

About last night… #myhappyplace ?☺❤️ #amoramoramor

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Még azt is hozzátette, hogy többedmagával azon agyalnak, hogyan tudnának a legjobban segíteni. Az Irma és a Maria hurrikán ugyanis minden idők legveszélyesebb viharait hozták el a szigetre. Kéri, hogy aki teheti, adományozzon a károsultak javára, és támogassa az ország First Ladyjét, Beatriz Rossellot.

Együtt újjá tudjuk építeni a karibi szigetünket.

Hogy szavainak nyomatékot is adjon, a díva egymillió dollárt máris utalt ottani jótékonysági- és segélyszervezeteknek. Hasonló cselekvésre buzdította kollégáit is, akik habozás nélkül, azonnali támogatásukról biztosították a bajba jutott államok károsultjait.

Marc Antonyval összeszervezzük a latin művészek közösségét, hogy Puerto Rico mellett a mexikói és a többi karib-térségbeli nélkülözőn segítsünk. Mark Cuban és J.J.Barea is beszállt; két repülőnyi csapatunk van, akik generátorokat és további szükséges felszerelést fognak szállítani a helyszínekre, amint az lehetséges. Mindig is new yorki leszek, de büszke vagyok a puerto ricoi származásomra, és minden lehetőséget megragadok, hogy segítsek a népemnek.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló