Celeb

Tehetetlenül nézte végig szerelme halálát a Miss Universe Hungary győztese

  • Szerző:nuus
  • 2023.10.03 | 10:48

Borzasztó, amit átélt.

Blága Tünde, a Miss Universe Hungary győztese, útja hosszú volt a szépségkirálynői koronáig. A székelyföldi származású 27 éves modellnek már gyermekkorában is álma volt a cím, és idén végre sikerült elérnie ezt a célt.

Ő Magyarország legszebb nője, a Miss Universe Hungary 2023-as győztese

Azonban az élete nem volt könnyű: és 2020 végén tragikus esemény rengette meg a világát. Tenerifén nyaralva, az újévet ünnepelve a szeme láttára egy hullám a kedvesét, aki azonnal meghalt.

“Gyötörtek az álmok, ha lecsuktam a szemem, akkor minden lejátszódott előttem, mert én ott voltam, előttem történt, a szemem láttára. Én is meghalhattam volna. Nagyon mélyen voltam, és kerestem az utam, nem találtam a vigasztalást. Abban a pillanatban, amikor beleesik az ember egy ilyenbe, mindig mindent negatívan lát, én meg alapvetően egy pozitív személy vagyok, viszont idő kellett, amíg összeszedjem magam, és rájöjjek, hogy ezen nem tudok változtatni, így el kell fogadnom. Az élet megy tovább, valamiért nekem a Jóisten ezt az életet szánta, én még élek, úgyhogy nekem menni kell tovább”

– idézte fel a tragédiát a szépség.

“Mi tényleg együtt terveztünk. Nagyon rossz érzés, amikor az ember elképzeli az életét maga előtt, és ez egyik pillanatról a másikra megszűnik létezni”

– mondta el az RTL Fókuszában.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló