Celeb

David Beckham állítólagos szeretője kitálalt, Victoria Beckham sem maradt csendben

  • Szerző:nuus
  • 2023.10.04 | 11:18

A Beckham-házaspár kapcsolata komoly teher alá került.

victoriabeckham / Instagram

Október 4-től elérhető a Netflixen a “Beckham” című négyrészes dokumentumsorozat, amely David Beckham életét mutatja be. Az alkotás a futballista sikereit és mélypontjait is érinti, köztük a 2004-es magánéleti botrányt, amely akkoriban a legnagyobb figyelmet kapta a médiában.

A botrány középpontjában Rebecca Loos állt, aki David Beckham személyi asszisztenseként dolgozott Madridban, miközben a sportoló Spanyolországban játszott, míg felesége, Victoria Angliában maradt a gyerekekkel. A pletykák és a fotók egy éjszakai klubban készültek, amelyek aztán szárnyra kaptak, és a sajtóban terjedtek. Beckham végig tagadta a történteket, majd kirúgta Rebeccát.

Az igazi vihar azonban csak ezután érkezett, amikor Rebecca Loos a News of the World című lapban részletezte, hogy valójában mi történt közte és David között. Állítása szerint Beckham csodálatos szerető volt, és erős kémia működött közöttük. A sportoló továbbra is tagadta a vádakat, de a botrány miatt komolyan meg kellett küzdenie a házasságuk megtartásáért.

A dokumentumsorozatban Victoria Beckham is megosztotta érzelmeit a botrány idejéről, elmondva, hogy ez volt az egyik legnehezebb időszak az életükben, és úgy érezték, hogy a világ ellenük van.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Nők
Ha jó a parfüm, jobb lesz a szex is?
  • szerző:nuus
  • 2024. 06. 27.