Celeb

Mégsem lesz Szex és New York 3, egymást támadják a főszereplők

  • Szerző:nuus
  • 2017.10.04 | 13:43

A hepciás Samanthán kívül mindenki várta már a folytatást, de úgy tűnik, tényleg ennyi volt a szériának.

A tévésorozat, melynek a szingliség mennybemenetelét köszönheti a világ, mozifilm-szériaként már nem igazán fog hasítani, számol be a The Washington Post.

A fehérmájú Samantha Jones visszatérése amúgy sem lett volna egyszerű, ugyanis állítólag az együttműködéséért cserébe a Warner Bros. felé olyan követeléseket támasztott, amelyek irreálisak voltak. A brit származású Kim Cattrall egy meg nem nevezett forrás szerint azt szerette volna, ha a cég a többi filmtervére is zöld jelzést ad. A másik három barátnő örömmel vállalta volna a folytatást.

A Carrie Bradshaw bőrébe bújó Sarah Jessica Parker pedig úgy látszik, már el is engedte az újabb folytatást, az Extra magazinnak tett nyilatkozata alapján:

Ennyi volt, kész, vége. Mégsem vágunk bele. Csalódott vagyok, pedig már el is készült egy gyönyörű, vicces, szívszorító, vidám történet és forgatókönyv is. Nemcsak nekem esik rosszul, hogy nem vihetjük vászonra ezt a sztorit, de a közönségünk is szóvá tette már, hogy várja a részt.

Parker nyíltan nem kente a felelősséget 61 éves kolléganőjére, de nem kizárt, hogy mégis igazak a pletykák.

Cattrall közben pedig köti az ebet a karóhoz, hogy már egy éve az egyetlen oka a távolmaradásra, hogy „nincs kedve”.

I love to look back at the pics from our LONG history of Sex and the City. I am incredibly lucky to have gotten to play Charlotte through all of her ups and downs ( epitomized in one of my favorite episodes here). It is true that we are not going to be able to make a 3rd film. I wish that we could have made the final chapter, on our own terms, to complete the stories of our characters. It is deeply frustrating not to able to share that chapter (beautifully written by MPK) with all of you. So we will just have our memories, but please know that all of the love and support for us through the years is felt by us and we are so grateful for all of you!SATC forever in our hearts ❤️💗❤️💗❤️💗❤️💗

A post shared by iamkristindavis (@iamkristindavis) on

Willie Garson, egy stábtag epés megjegyzése („A lányok menstruálnak”) időközben törlésre került. De Kistin Davis, az édes Charlotte megformálója sem hagyta kommentár nélkül az esetet; számára is elkeserítő, hogy szétesett a csapat.

A szavahihetőségében megkérdőjelezhető Cattrall amúgy is furákat nyilatkozott az elmúlt időszakban – valamiért Parker is a bögyében volt, illetve azt sugallta, hogy túl akart lépni ezen az egész Szex és New York-mítoszon, hogy tudatosan a hatvanas éveire koncentráljon.

Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Hogy tetszett? Regisztrálj, és csak azt kapod, ami igazán érdekel!
Belföld
Külföld
Bulvár
Tech
Tudomány
Lepj meg!

Belépve nem neked kell a hírek után menned!*

*Hiszen a hírfolyamodba viszi a folyamatosan tanuló algoritmusunk Regisztrálok!
Még többet innen:
The Washington Post
Tetszett a cikk?

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló