Celeb

Mégsem lesz Szex és New York 3, egymást támadják a főszereplők

  • Szerző:nuus
  • 2017.10.04 | 13:43

A hepciás Samanthán kívül mindenki várta már a folytatást, de úgy tűnik, tényleg ennyi volt a szériának.

A tévésorozat, melynek a szingliség mennybemenetelét köszönheti a világ, mozifilm-szériaként már nem igazán fog hasítani, számol be a The Washington Post.

A fehérmájú Samantha Jones visszatérése amúgy sem lett volna egyszerű, ugyanis állítólag az együttműködéséért cserébe a Warner Bros. felé olyan követeléseket támasztott, amelyek irreálisak voltak. A brit származású Kim Cattrall egy meg nem nevezett forrás szerint azt szerette volna, ha a cég a többi filmtervére is zöld jelzést ad. A másik három barátnő örömmel vállalta volna a folytatást.

A Carrie Bradshaw bőrébe bújó Sarah Jessica Parker pedig úgy látszik, már el is engedte az újabb folytatást, az Extra magazinnak tett nyilatkozata alapján:

Ennyi volt, kész, vége. Mégsem vágunk bele. Csalódott vagyok, pedig már el is készült egy gyönyörű, vicces, szívszorító, vidám történet és forgatókönyv is. Nemcsak nekem esik rosszul, hogy nem vihetjük vászonra ezt a sztorit, de a közönségünk is szóvá tette már, hogy várja a részt.

Parker nyíltan nem kente a felelősséget 61 éves kolléganőjére, de nem kizárt, hogy mégis igazak a pletykák.

Cattrall közben pedig köti az ebet a karóhoz, hogy már egy éve az egyetlen oka a távolmaradásra, hogy „nincs kedve”.

Willie Garson, egy stábtag epés megjegyzése („A lányok menstruálnak”) időközben törlésre került. De Kistin Davis, az édes Charlotte megformálója sem hagyta kommentár nélkül az esetet; számára is elkeserítő, hogy szétesett a csapat.

A szavahihetőségében megkérdőjelezhető Cattrall amúgy is furákat nyilatkozott az elmúlt időszakban – valamiért Parker is a bögyében volt, illetve azt sugallta, hogy túl akart lépni ezen az egész Szex és New York-mítoszon, hogy tudatosan a hatvanas éveire koncentráljon.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló