Celeb

Kim Kardashiant két éve rabolták ki, a biztosítója hatmillióra perli a párizsi testőrcéget

  • Szerző:nuus
  • 2018.10.05 | 09:03

A 2016 őszén megesett bűnügy kivédhető lett volna? Az őr nem végezte jól a dolgát, hiszen a celebkirálynőt csúnyán kirabolták.

Kim Kardashian Westet még 2016 októberében rabolták ki Párizsban. Az incidens során a celebkirálynő biztonsága is kockán forgott, drága ékszereinek pedig lába kelt. Az őr, akinek feladata lett volna a hírességet védeni, most hatmillió dolláros pert kapott a nyakába.

Pascal Duvier volt a kiválasztott a feladatra, és cége, a Protectsecurity, akiken most Westék biztosítási társasága 6,1 millió dollárt követel. Szerintük ez méltányos összeg, ugyanis Kimnek ennyit kellett kifizetniük a két éve, október 3-án eltulajdonított ingóságok után.

A francia fővárosban tartózkodott akkor Kardashian-West két tesója, Kourtney és Kendall is, és Duvier inkább őket kísérte el egy közeli klubba. Így Kim őrizet nélkül maradt – de ennél több szerződésszegés is történt a hoteljükben. Például az épület kerti kapujának zárja is hiányzott, és a problémára nem szállított megoldást az erre hivatott személy.

 

View this post on Instagram

 

Monday Mood ??

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

A hibák együttesen vezettek végül ahhoz, hogy a maszkos betörők egészen Kim szobájáig juthattak, és a celebkirálynőt megkötözték, majd bezárták, hogy értéktárgyait eltulajdoníthassák. A szállás portása egyáltalán nem kapott biztonsági oktatást – ám sem ő, sem a hotel nem kapott bírósági felszólítást. A férfire pisztolyt szegezve közelítették meg a rablók Kim lakosztályát, melyet a portás kényszerítés hatására nyitott ki számukra.

Az AIG biztosító szerint Kim nem száll perbe – a TMZ úgy tudja, hogy a nő akkor megkapta, ami járt neki; most az ügyfeleivel nagyvonalú biztosító is szeretne igazságot tenni.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló