Celeb

10 híresség, akinek meglepő hobbija van

  • Szerző:nuus
  • 2017.10.06 | 06:47

Ha befuccsol a karrierjük, még mindig elmehetnek bohócnak vagy tetoválónak.

Egy jó színésznek elég sok dologhoz kell értenie a színjátszáson kívül, például énekelni, táncolni, de az sem baj, ha tudnak pár akrobata mutatványt és a tarsolyukban van egy-két bűvész trükk is. Ha befuccsol a filmes karrier, a legtöbben még mindig elmehetne bohócnak egy cirkuszba, van azonban több olyan híresség, aki akár egy teljesen más szakmában is sikeres lehetne. Az NME azokból a celebritásokból gyűjtött össze egy csokorral, akiknek valamilyen furcsa hobbijuk van, vagy nagyon tehetségesek valami másban is azon kívül, amivel amúgy a pénzt keresik. Kiválogattuk közülük a legérdekesebbeket:

Margot Robbie, a tetoválóművész

A szőke színésznő a Suicide Squad forgatása előtt kattant rá a tetoválásra, úgyhogy a film munkálatainak szüneteiben elkezdte kitetoválni a stábot. Cara Delevingne is kapott tőle a lábujjára egy emojit, Margot pedig azóta már 100-nál is több tetoválást készített. A Graham Norton Showban be is mutatta a közönségnek a tudományát:

Margot Robbie TATTOOS One of the Production Staff! | The Graham Norton Show

It appears that Margot is a pioneer of the toe-moji scene… Subscribe for weekly updates: http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=officialgrahamnorton

Angelina Jolie, a pilóta

A színésznőnek már 2004. óta van jogosítványa repülőgépre, és rendszeresen repül is saját, Cirrus SR22 típusú vagány kis repülőjével.

Angelina Jolie’s Plane Gets Grounded | Splash News TV | Splash News TV

Subscribe to Splash News: http://smarturl.it/SplashSub According to reports, Angelina Jolie’s plane has been grounded because she was late renewing its registration. Splash News is THE only place for entertainment news on YouTube. We give you the hottest daily celebrity updates that guarantee you will stay on top of the latest Hollywood stories.

Harrison Ford, az ács

A színész mostanában szintén sokat szerepel a hírekben azzal, hogy pilóta engedélye van, és repül, de annyi balesetbe keveredett már, hogy az ő esetében nem lenne túl jó B-opció, ha hivatásosan űzné a repülőgép vezetést. A színészet előtt viszont ácsként dolgozott, színpadépítő munkásként lett először a The Doors roadja, de így került kapcsolatba a filmgyártás világával is.

Wings Over The Rockies – The Movie as shown in Museum, with Harrison Ford

The movie from the Wings over the Rockies Museum, Visit the Museum Today

Jack White, a kárpitos

A The White Stripes, és azon kívül még egy rakás banda zenei agya szintén a kétkezi munkásként kezdett dolgozni, mielőtt sikeres zenész lett, ő speciel kárpitozással foglalkozott. Ráadásul csinált is egy zenekart az egyik kollégájával, Kárpitosok néven, amivel még pár számuk is megjelent.

The Upholsterers – Apple of My Eye

This band, with Jack White and Brian Muldoon (of The Muldoons),made only one single, with three songs. Title of the single was; Makers Of High Grade Suites. Released 2000. This is the only song Jack White wrote for this single.

Bob Dylan, a kovács

A tavaly irodalmi Nobel-díjjal jutalmazott legenda viszont nem a zenélés előtt, hanem mellette is folyamatosan foglalkozott képzőművészettel, és különösen szeret fémmel dolgozni. Kifejezetten menő kapukból álló kiállítása is volt 2013-ban:

Bob Dylan Mood Swings Exhibition at Halcyon Gallery

“I’ve been around iron all my life ever since I was a kid. I was born and raised in iron ore country — where you could breathe it and smell it every day. And I’ve always worked with it in one form or another. Gates appeal to me because of the negative space they allow.

Justin Bieber, a Rubik-kocka mágusa

Ebből mondjuk nem élne meg, ha elfordulnának tőle a rajongói, de nem gondoltuk volna, hogy a kanadai énekes ennyire ügyesen rakja ki a magyar feltalálójáról elnevezett logikai játékot:

Justin Bieber löst den Zauberwürfel (Rubik’s Cube)

Justin Bieber löst den Zauberwürfel in weniger als zwei Minuten. Justin Bieber solved the Rubik Cube in less than two minutes. ENERGY http://www.facebook.com/radioenergy https://twitter.com/Radio_ENERGY

Mike Tyson, a galambász

A legenda szerint a bokszikon életében először azért verekedett, 11 éves korában, mert egy erőszakos gyerek megölte az egyik galambját. Tysonnak azóta is az egyik legnagyobb szenvedélye a galambokkal való foglalkozás, még versenyekre is eljár velük!

Taking on Tyson- Mike Tyson on His Favorite Pigeon

Watch Taking on Tyson Sundays @ 10pm! | For more, visit http://animal.discovery.com/tv/taking-on-tyson/#mkcpgn=ytapl1 | While selecting pigeons for a training session, Mike is attracted to one bird in particular. He shares his thoughts on what makes it his favorite.

Geena Davis, az íjász

A Tysonnak valakitől féltenie kell a galambjait, akkor az Geena Davis színésznő, aki viszonylag későn, 41 évesen kezdett csak el íjászattal foglalkozni (természetesen nem galambokra szokott lövöldözni, Tyson megnyugodhat). Geena még az amerikai csapatban is kipróbálta magát, de végül nem sikerült bejutnia a sydney-i olimpiára utazó keretbe, de szerelme a sportág iránt azóta is töretlen:

Geena Davis Archery Tricks

Become a fan on facebook: http://www.facebook.com/funnyordie There’s no crying in archery. See the original at: http://www.funnyordie.com/videos/27e28fa757/geena-davis-archery-tricks

Sandra Bullock elmehetne tolmácsnak

Valószínűleg kevesen tudnak róla, hogy az amerikai színésznő német származású, és anyanyelvi szinten beszél németül. az Oscar-díját is így köszönte meg:

Sandra Bullock – Speak German quickly

Sandra Bullock speak german spricht deutsch in awards.

Pierce Brosnan, a tűznyelő

Az NME gyűjtésébe még befért néhány híresség, akik tudnak mondjuk zsonglőrködni vagy egykerekűn tekerni, de valószínűleg senki nem kapna olyan gyorsan állást egy cirkuszban, mint Pierce Brosnan, akinek a kisujjában van a tűznyelés:

pierce brosnan

en el circo


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló