Celeb

10 híresség, akinek meglepő hobbija van

  • Szerző:nuus
  • 2017.10.06 | 06:47

Ha befuccsol a karrierjük, még mindig elmehetnek bohócnak vagy tetoválónak.

Egy jó színésznek elég sok dologhoz kell értenie a színjátszáson kívül, például énekelni, táncolni, de az sem baj, ha tudnak pár akrobata mutatványt és a tarsolyukban van egy-két bűvész trükk is. Ha befuccsol a filmes karrier, a legtöbben még mindig elmehetne bohócnak egy cirkuszba, van azonban több olyan híresség, aki akár egy teljesen más szakmában is sikeres lehetne. Az NME azokból a celebritásokból gyűjtött össze egy csokorral, akiknek valamilyen furcsa hobbijuk van, vagy nagyon tehetségesek valami másban is azon kívül, amivel amúgy a pénzt keresik. Kiválogattuk közülük a legérdekesebbeket:

Margot Robbie, a tetoválóművész

A szőke színésznő a Suicide Squad forgatása előtt kattant rá a tetoválásra, úgyhogy a film munkálatainak szüneteiben elkezdte kitetoválni a stábot. Cara Delevingne is kapott tőle a lábujjára egy emojit, Margot pedig azóta már 100-nál is több tetoválást készített. A Graham Norton Showban be is mutatta a közönségnek a tudományát:

Angelina Jolie, a pilóta

A színésznőnek már 2004. óta van jogosítványa repülőgépre, és rendszeresen repül is saját, Cirrus SR22 típusú vagány kis repülőjével.

Harrison Ford, az ács

A színész mostanában szintén sokat szerepel a hírekben azzal, hogy pilóta engedélye van, és repül, de annyi balesetbe keveredett már, hogy az ő esetében nem lenne túl jó B-opció, ha hivatásosan űzné a repülőgép vezetést. A színészet előtt viszont ácsként dolgozott, színpadépítő munkásként lett először a The Doors roadja, de így került kapcsolatba a filmgyártás világával is.

Jack White, a kárpitos

A The White Stripes, és azon kívül még egy rakás banda zenei agya szintén a kétkezi munkásként kezdett dolgozni, mielőtt sikeres zenész lett, ő speciel kárpitozással foglalkozott. Ráadásul csinált is egy zenekart az egyik kollégájával, Kárpitosok néven, amivel még pár számuk is megjelent.

Bob Dylan, a kovács

A tavaly irodalmi Nobel-díjjal jutalmazott legenda viszont nem a zenélés előtt, hanem mellette is folyamatosan foglalkozott képzőművészettel, és különösen szeret fémmel dolgozni. Kifejezetten menő kapukból álló kiállítása is volt 2013-ban:

Justin Bieber, a Rubik-kocka mágusa

Ebből mondjuk nem élne meg, ha elfordulnának tőle a rajongói, de nem gondoltuk volna, hogy a kanadai énekes ennyire ügyesen rakja ki a magyar feltalálójáról elnevezett logikai játékot:

Mike Tyson, a galambász

A legenda szerint a bokszikon életében először azért verekedett, 11 éves korában, mert egy erőszakos gyerek megölte az egyik galambját. Tysonnak azóta is az egyik legnagyobb szenvedélye a galambokkal való foglalkozás, még versenyekre is eljár velük!

Geena Davis, az íjász

A Tysonnak valakitől féltenie kell a galambjait, akkor az Geena Davis színésznő, aki viszonylag későn, 41 évesen kezdett csak el íjászattal foglalkozni (természetesen nem galambokra szokott lövöldözni, Tyson megnyugodhat). Geena még az amerikai csapatban is kipróbálta magát, de végül nem sikerült bejutnia a sydney-i olimpiára utazó keretbe, de szerelme a sportág iránt azóta is töretlen:

Sandra Bullock elmehetne tolmácsnak

Valószínűleg kevesen tudnak róla, hogy az amerikai színésznő német származású, és anyanyelvi szinten beszél németül. az Oscar-díját is így köszönte meg:

Pierce Brosnan, a tűznyelő

Az NME gyűjtésébe még befért néhány híresség, akik tudnak mondjuk zsonglőrködni vagy egykerekűn tekerni, de valószínűleg senki nem kapna olyan gyorsan állást egy cirkuszban, mint Pierce Brosnan, akinek a kisujjában van a tűznyelés:

Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Hogy tetszett? Regisztrálj, és csak azt kapod, ami igazán érdekel!
Belföld
Külföld
Bulvár
Tech
Tudomány
Lepj meg!

Belépve nem neked kell a hírek után menned!*

*Hiszen a hírfolyamodba viszi a folyamatosan tanuló algoritmusunk Regisztrálok!
Még többet innen:
Nuus
Tetszett a cikk?

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
A következő cikkek betöltése folyamatban...