Celeb

Jennifer Aniston turistaosztályon utazik

  • Szerző:nuus
  • 2016.10.06 | 09:31

Úgy tűnik az Emirates járatain szinte bármi megtörténhet: még Jennifer Anistonnal is utazhatsz együtt a turistaosztályon.

Legalábbis az Emirates legújjabb reklámja szerint még ez is lehetséges. Itt még a turistaosztályon se rossz utazni, főleg, ha jó a társaság: Aniston ezért elcseréli az első osztályú kabinját egy turistaosztályon lévő székért.

Az amerikai légitársaságok valószínűleg nem ugranak ki a bőrükből ezután a reklám után, ugyanis nem igazán tudnak lépést tartani az Emirates és más közel-keleti társaikkal. Egy ideje már növekszik a feszültség: az American Airlines, Delta Air Lines, és az United Airlines azzal vádolja az Emirates-t, a Qatar Airways-t és az Etihad Airways-t, hogy hatalmas állami támogatásokat fogadnak el, ezzel tisztességtelen előnyhöz jutva. Az Emirates és a többi közel-keleti légitársaság tagadja, hogy illegális juttatásokat kapna.

Aniston rémálma

Nem ez az első alkalom, hogy Aniston szerepel az Emirates reklámjaiban: a tavalyiban egy borzasztó rémálomból riad fel, amiben egy másik repülőgép társaság járatán kötött ki. Se zuhanyzó, se bár, sőt még ki is nevetik, hogy ilyesmiről beszél.  Minket is kiver a víz, ha arra gondolunk, hogy egy repülőn semmi esély arra, hogy lezuhanyozzunk.

Bár az új reklám nem annyira egyértelműen dörgöli az orrunk alá, hogy mennyivel jobb az Emirates első osztályán utazni, mint más társaságoknál, az üzenet most is egyértelmű: szeretnék megmutatni, ha őket választjuk, nem csak a prémium kabinokban élvezetes az utazás.

Mindenesetre mi már egy repülőjeggyel is boldogok lennénk, bármilyen osztályra szóljon is.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Celeb
Kiderült, ki Selena Gomez új párja!
  • szerző:nuus
  • 2023. 12. 08.