Celeb

Donatella Versace-ként nagyon cool lesz Penelope Cruz

  • Szerző:nuus
  • 2017.10.09 | 11:49

A spanyol színésznő így bújik az olasz divattervezőnő bőrébe.

A Harpers Bazaar számol be arról, hogyan készül fel Penelope Cruz az American Crime Story Versace-gyilkosságot feltáró részeire. Az Oscar-díjas spanyol színésznő szerint komplex feladat lesz eljátszania a divatház nagyasszonyát – a külsejét – amint látjuk – sikerül maradéktalanul visszaadnia, viszont amikor meg kell szólalnia, akkor a 43 éves Cruz némileg zavarba jön.

Rengeteget dolgozott már azon egy párbeszéd-coach-csal, hogy rájöjjenek, hogyan is beszél Donatella. Főleg a ’90-es évekbeni időszaka az érdekes a film szempontjából.

Olyan olasz akcentusa volt akkor, amely eléggé nemzetközi is – azaz: nagyon rock&roll. Nem imitálni akarom, karikírozni pedig végképp nem szeretném – egyszerűen csak a lényegét ragadnám meg.

Természetesen a 62 éves matrónával is konzultált már egy kicsit, hogy jobban feltérképezze a karakterét.

Muszáj volt személyesen is beszélgetnünk. Remélem, hogy elégedett lesz a végeredménnyel.

43-летняя Пенелопа Крус впервые рассказала западным СМИ про свою роль Донателлы Версаче в сериале «Американская история преступлений». Актриса поделилась, что образ ей дался непросто, было много сложных моментов. Основным из них оказался акцент сестры Джанни Версаче. Так же актриса встречалась с Донателлой. «Мне нужен был этот разговор. Я надеюсь, что, когда она увидит результат, то будет счастлива».?? #penelopecruz

A post shared by COSMOPOLITAN Russia (@cosmopolitan_russia) on

Cruz biztos abban, hogy lesznek olyan jelenetek, amelyek zavarba fogják ejteni a Versace család tagjait, de a maga részéről a lehető legtöbb tisztelettel végzi a munkáját.

Tudom, hogy Donatella számára embert próbáló lesz a műsor, főleg a bátyja elvesztését lesz nehéz a képernyőn viszontlátnia. Nagyon tisztelem és szeretem őt, amiatt, ahogyan ez után a csapás után vinni tudta a céget. Mintha a bátyját tartotta volna így életben.

Cruz nagyon megörült, amikor megkapta a szerepet. Megtisztelő számára, hogy egy olyan élő személyt játszhat, akire felnéz. Kihívás egy olyan nőt alakítania, aki rettenetes körülmények között vesztette el a testvérét.

Az FX tévés hálózat, amely az American Horror Storyt is készíti, 2018-ban fogja vetíteni ezt az antológiát.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló