Celeb

Sose kérdezd meg Penélope Cruzt, hogy fél-e az öregedéstől

  • Szerző:nuus
  • 2017.10.06 | 14:29

A hollywoodi sztároknak elég gyakran kell szembenézniük olyan illetlen kérdésekkel, melyeket a kíváncsi újságírók szemrebbenés nélkül feltesznek bárkinek, de úgy tűnik, kezd elegük lenni a dologból. Most éppen Penélope Cruz húzta fel magát azon, hogy a koráról faggatják.

Fotó: Getty Images / Vittorio Zunino Celotto

Penélope Cruz és Gwyneth Paltrow az Interview magazinnak beszélt arról, milyen az élet anyaként. Felmerült az öregedés témaköre is, mire Cruz elég határozott véleménnyel kezdte ekézni a kérdést.

Legalább 22 éves korom óta kérdezgetik tőlem az újságírók, hogy nem félek az öregedéstől? Mekkora hülyeség megkérdezni ezt egy 22 éves lánytól? Vagy ha már itt tartunk, egy 42 éves nőtől. Úgy próbálom kivédeni a témát, hogy nem vagyok hajlandó válaszolni a kérdésre

– mondta a színésznő.

Mikor a színésznők koráról van szó csak arra tudok gondolni, hogy mi a franc, két percet sem vagyok hajlandó áldozni az életemből erre a témára, mert annyit se ér. Amikor megszületett a lányom valami megváltozott, nem értettem, hogy hogyan lehet az, hogy még a mai napig is ez a fő témánk? Eszméletlen.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló