Celeb

10 híresség, aki súlyos bűncselekményt követett el

  • Szerző:nuus
  • 2017.10.11 | 06:46

O. J. a leghírhedtebb, de nem az egyetlen celeb, aki súlyos bűncselekményt követett el. Az ittas vezetőket, erőszakos természetűeket, nőket zaklatókat és a drogosokat bele se vesszük a listába, így is lesz benne elég rossz arc.

A napokban szabadult a börtönből O. J. Simpson egykori NFL játékos és színész, akire soha nem tudták rábizonyítani a felesége és annak szeretőjének brutális lemészárlását, de így se tudott a fenekén maradni, úgyhogy végül fegyveres rablásért és emberrablásért került jó pár évre börtönbe. A magyar közönség főleg a Csupasz pisztoly filmek egyik kedvesen béna nyomozójaként ismeri a férfit, a valóságban viszont egészen biztosan nem ilyen aranyos ember:

Csupasz pisztoly 1 – Nordberg a kórházban

A csupasz pisztoly első részében Frank és Ed meglátogatják a megsérült Norberget, és bíztatják a feleségét – a maguk módján :-).

Az, hogy a hírességeket is elkapják néha ittas vezetés közben, vagy droggal a zsebükben, esetleg hogy ők is bele tudnak néha keveredni egy bunyóba valamelyik klubban, nem meglepő. De előfordul, hogy egyeseknek egészen súlyos bűncselekmények is vannak a számlájukon, amikről talán nem is tud, vagy már elfelejtett a közönség.

Most összeszedtük a 10 legdurvább esetet.

A lista lehetne végtelen is, mert sajnos tényleg rengeteg az ittas vezetés és a családon belüli erőszak a celebvilágon belül is, azok akár egy külön cikket is megérnének. Nem foglalkozunk a gazdasági bűncselekményekkel sem, és azokkal sem, ahol nem bizonyított a dolog, vagy nem született (még) ítélet az ügyben. Úgyhogy kimarad a barátnőjét megverő Chris Brown és Mel Gibson, a nemi erőszakkal megvádolt Kobe Bryant, a bérgyilkost fogadó AC/DC dobos Phil Rudd, a gyilkossági gyanúsított techguru John McAfee, vagy Sid Vicious, aki annyira készen volt, hogy maga sem emlékezett rá, hogy végül ő ölte-e meg a barátnőjét, vagy sem. És még egy rakás másik híresség, akiknek vaj van a fülük mögött.

Jöjjenek hát a legerőszakosabb story-k és a legdurvább arcok!

Fegyveres rablás

Sokan elég mélyről küzdötték fel magukat a sztárvilágba, konkrétan van több olyan zenész és színész is a celebvilágban, akik bűnözésből tartották el magukat. Közülük is kiemelkednek azok, akik fegyvert is ragadtak, ha meg akartak szerezni maguknak valamit.

Chuck Berry-nek is elég mélyről sikerült feltörnie a zene segítségével, hogy a rock ‘n’ roll apja lehessen. Már tizenéves korában javítóintézetbe került fegyveres rablásért. A törvénnyel később is hadilábon állt, volt börtönben adócsalásért, és több nő is beperelte, mert kiderült, hogy videofelvételeket készített róluk a fürdőszobában. De bukott le droggal és kiskorú lányokkal is.

James Brown szintén fiatal korában került rács mögé fegyveres rablásért, ahová még többször is visszatért kábítószerhasználat és tiltott fegyverviselés miatt. Természetesen vádolták szexuális zaklatással, nemi erőszakkal és családon belüli erőszakkal is. A leghosszabb büntetése 6 év volt, de jó magaviselete miatt korábban szabadult.

Szexuális erőszak

Ez a bűntípus talán az egyik leggyakoribb vád a sztárvilág férfi tagjai ellen, az esetek többségében viszont ezeket az ügyeket sikerül cáfolni, vagy eltusolni. Szerencsére viszont nem mindenki ússza meg felelősségre vonás nélkül. Már a szexuális zaklatás is elég komoly dolog, itt most csak azokat listázzuk, akiknél a nemi erőszak is bizonyítható.

Roman Polanski esete talán az egyik leghíresebb ebből a szempontból, ő már évtizedek óta menekül a felelősségre vonás elől. Még az Oscar-díját sem tudta átvenni, miután 1977-ben bedrorogzott és megerőszakolt egy akkor még kiskorú lányt.

Top 10 Mike Tyson Best Knockouts HD

LIKE AND FOLLOW MY PAGE FACEBOOK: http://www.youtube.com/user/ElTerribleProduction

Mike Tysonnak több erőszakos ügye is volt, ő a ringen kívül sem éppen galamblelkű. 1992-ben került börtönbe szexuális erőszak miatt, ahol aztán három évet ült. Érdekesség, hogy a mostani elnök Donald Trump állt ki annak idején a bokszoló mellett, szerinte nem kellett volna lesittelni…

Gyermekmolesztálás

Sajnos az egyik legsúlyosabb bűnre is bőven találunk példát a sztárvilágban.

7th heaven theme song

Uploaded by Angie Kennedy on 2009-06-11.

A Hetedik mennyország című sorozat főszereplőjéről, Stephen Collins-t 2014-ben vádolták meg kiskorúak molesztálásával, később egy interjúban ismerte el, hogy az évek folyamán három kislánnyal volt a törvényesség határait súroló kapcsolata.

A legdurvább történet mind közül Iat Watkins-é: a Lostprophets énekes 2014-től tölti 29 éves börtönbüntetését (plusz 6 év próbaidő és megfigyelés), miután bizonyítást nyert, hogy két nő (egyikük az áldozat édesanyja) segítségével szexuális kapcsolatot létesített csecsemővel. Pár év alatt úgy tűnik, nem bánt még meg semmit, friss hír, hogy egy gyermeket nemrég gyámság alá helyezett a hatóság, mert a pedofil énekes a rácsok mögül levelezett az anyjával.

Súlyos testi sértés

Ezek az ügyek már túllépnek az „összebunyóztunk a diszkóban”-kategórián…

Mark Wahlberg Motiváció – Izomagyak (Pain & Gain)

Mark Wahlberg motiváló beszéde

Mark Wahlberg napjaink egyik legkeresettebb filmszínésze, sokan nem is tudnak róla, ő pedig pláne próbálja tűzzel-vassal kitörölni a múltjából, hogy kamasz korában több rasszista indíttatású támadásban is részt vett. A legsúlyosabb ügyben Wahlberg tizenévesen két másik kamaszt vert össze, egyikük pedig fél szemére meg is vakult.

JAY-Z – 99 Problems

Music video by JAY-Z performing 99 Problems. (C) 2004 Roc-A-Fella Records, LLC

Az amerikai rapperek világában mindig is jelen volt az erőszak, napjaink egyik legsikeresebb hip-hop előadója, Jay-Z 1999-ben tette majdnem teljesen tönkre a saját karrierjét, amikor megszúrta egy buliban Lance Riverat, amivel azt gyanították, hogy ő szivárogtatta ki a rapper új lemezét. Jay-Z először tagadta a bűnösségét, de mivel az áldozat rá vallott, később feladta magát és vallomást tett, így megúszta 3 év próbaidővel, 15 börtön helyett.

Gyilkosság

A végére maradt két háttérember, a legnagyobb bűnnel.

Phil Spector on Lana Clarkson Murder

Clips of interviews we conducted with Phil Spector in March of 2005, after he killed Lana Clarkson, before he went to jail for said crime.

Phil Spector neve talán nem sok mindenkinek ismerős, nála nagyobb jelentőségű producer viszont nem nagyon volt a ’60-as, ’70-es években. 2003-ban a zenész birtokán kapott halálos golyó általi sebet Lana Clarkson színésznő, Spectort végül 2007-ben ítélték el gondatlanságból elkövetett emberölésért. Ezt aztán felfüggesztették, de később ismét bűnösnek találták, 2009-ben kezdte meg 19 éves börtönbüntetését.

Don King Asked Why He Robbed Tyson and Ali @ #ows

http://wearechange.org/donate Please consider donating to help us continue to make videos like this. We Are Change would not exist without YOU! http://wearechange.org/store Also support We Are Change by purchasing an item at our store! http://wearechange.org http://twitter.com/lukewearechange http://facebook.com/lukewearechange http://ustream.tv/user/wearechange American boxing promoter Don King at Occupy Wall Street 10/25/2011

A profi bokszot valamilyen szinten is követők biztosan látták már Don Kinget, a nagymenő promotert, aki olyan bokszolók ügyeit egyengette, mint Muhammad Ali, Joe Frazier, George Foreman, Mike Tyson, Evander Holyfield vagy éppen Roy Jones Jr. Kinget többször kapcsolatba hozták a szervezett bűnözéssel, vizsgálták a maffiafőnök John Gottihoz fűződő viszonyát. Kétszer pedig gyilkossági ügybe keveredett, az első ügyét aztán jogos fegyverhasználatnak minősítették, a második miatt viszont már börtönbe került, mert hirtelen felindultságból halálra rugdosta az egyik alkalmazottját. Későbbi pártfogoltja, a fent említett Mike Tyson szakításuk után csak annyit mondott róla: ő egy nagyon-nagyon rossz ember.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Már fizetni kell a Google Chromért is
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.