Celeb

Megszólalt az egykori pornósztár: ezek a legmocskosabb dolgok a pornóban

  • Szerző:nuus
  • 2022.10.11 | 17:18
  • trendindex: 4

Elmondta, szerinte mi a legrosszabb a pornóiparban.

A 26 éves Lana Rhoades nem titkolózik, mióta kilépett az iparágból, ahová 19 évesen csatlakozott, és mindössze nyolc hónapra. “Nem hiszem, hogy ez bárkinek is jót tesz” – mondta, és kifejtette, a pornózás előtt és után teljesen más lett az életfelfogása.

Idén januárban lett édesanya, és egy podcastben tálalt ki.

Tapasztalatairól beszélve Lana elmondta, hogy nem tudta, mire vállalkozik, amikor elkezdett pornózni. “Nem tudom, hogy mit mondjak. Csak egy emberrel feküdtem le előtte. Szexuálisan nagyon tapasztalatlan voltam”.

“Ezért, és valamilyen okból kifolyólag soha nem értettem meg, hogy a pornóhoz valójában szexelni kell az emberekkel. És nagyon, nagyon gyorsan rájöttem, hogy ez nem nekem való”. Hozzátette, hogy ő “eléggé aszexuális”, és “nem is szereti a szexet”.

De itt még nem ért véget a beszámoló.

“Úgy értem, lényegében olyan emberekkel kell szexelned, akiket nem te választottál, akiket lehet, hogy nem találsz vonzónak, sőt, lehet, hogy undorítónak tartod őket, de muszáj szexelned velük, mert ez a munkád” – magyarázta.

Hozzátette, hogy szerinte az iparág kiszolgáltatott helyzetbe hozza a fiatal nőket: “Úgy gondolom, hogy a pornóipar tele van drogokkal és alkoholfogyasztással, és ez határozottan ebbe hajszolhatja az embereket”.

Azt állította, hogy a felnőttfilmezés megzavarhatja a fiatal nők pszichéjét, mondván: “Hogy kerülhet egy 19 éves lány abba a helyzetbe, hogy olyan emberekkel kelljen szexelnie, akikhez valójában hozzá sem akar érni?!”.

Egészen odáig elment, hogy azt mondta, a pornót teljesen be kellene tiltani.

Forrás: Gamer.hu


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló