Celeb

Bella Thorne épp hogy beszállt a felnőtt filmezésbe, máris PornHub-díjat kapott

  • Szerző:nuus
  • 2019.10.16 | 10:48

Az egykori Disney-sztár már messze nem családi filmekben utazik, véprofi egy vérmes szakmában is. De nem csak ő kapott díjat, mutatjuk a többieket is.

Bella Thorne a Disney csatornán futott be kislányként, majd a Netflixen folytatta, olyan tini-filmekben, mint a You Get Me. A világ szeme előtt nőtt fel, és a 22 éves floridai színésznő nemrég egy drámai karrier-váltáson is átesett.

 

View this post on Instagram

 

Last night visionary award❤️❤️

A post shared by BELLA (@bellathorne) on

A tradicionális filmszerepek helyett a felnőtt filmes iparba állt bele az egyébként sem szégyellős híresség.

Mindig is izgatott a férfi és nő közti kapcsolat, mely gyakran a dominanciáért való küzdelemről szól. És ez számomra messze túlmutat a szexen. Az eredeti tervem egyébként egy karácsonyi horror lett volna, de inkább egy gyönyörű, éteri, neonszínű víziót valósítottam meg. Van ez így, hogy menet közben meggondoljuk magunkat.

– mesélte a színésznő, aki kitért arra is, hogy valóban izgalmas volt a munkafolyamat.

 

View this post on Instagram

 

A cute silly version of Megan Fox’s car scene 😍🔥

A post shared by BELLA (@bellathorne) on

Igazából közösültünk a kamera előtt, többször is, ami új volt számomra. Pláne azzal együtt, hogy én rendeztem ezt a filmet. Meglehetősen élveztem.

– idézi fel a modern és explicit Rómeó és Júlia-történetet, melyben a szerencsétlen csillagzat alatt született pár zabolátlanul vágyik egymásra. A Her & Him című alkotás megcsípte október közepén a Vision Award nevű elismerést, méghozzá a 2nd Annual PornHub Awards keretén belül.

A PornHub második éves díjátadóján természetesen egy rakás más kategóriában is hirdettek még győzteseket. Lana Rhodes lett a legjobb női szereplő, Jordi El Nino Polla pedig a legjobb férfi szereplő, mindkettőjük munkásságáról írtunk már mi is korábban. A PornHub külön díjakat adott a női nézők által legjobban kedvelt pornószínészeknek is: a nők körében a legnépszerűbb színésznő Abella Danger lett, a legnépszerűbb férfi pedig Johnny Sins 2019-ben.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Pornhub (@pornhub) által megosztott bejegyzés,

A legjobb anális jeleneteket Riley Reidnek köszönhette idén a szakma, orális teljesítményéért pedig Mia Malkova kapott elismerést. A legjobb leszbikus szex díját idén Abigail Mac-nek ítélték oda.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Pornhub (@pornhub) által megosztott bejegyzés,

A legjobb, hitelesített profillal rendelkező amatőr pornós a Pornhubon a Leolulu páros lett, akikkel nemrég az oldal környezetvédelmi kampánya is forgott. De díjat kapott a legnépszerűbb nagymellű pornós, Angela White, és a legdögösebb MILF, Brandi Love is.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló