Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Erotika

Tetőtől talpig begipszelve, kivéve ott… – ezek voltak egy férfi pornós legbizarrabb jelenetei a szakmában

  • Szerző:nuus
  • 2018.04.19 | 17:19
  • trendindex: 2

Johnny Sins az egyik legfoglalkoztatottabb színész a szakmában, olyan sokan ismerik, hogy mém is lett belőle.

Volt már orvos, tűzoltó, tanár, profi sportoló, űrhajós. Minden bizonnyal ő a világ legtehetségesebb embere… mondja egy mém erről a kopasz fickóról, de aki ismeri, az csak röhög. Ő ugyanis Johnny Sins, az egyik legfoglalkoztatottabb amerikai férfi pornósztár, aki több ezer jelentben tűnt már fel, és csomó karakternek beöltöztették már karrierje során:

Sins nemrég vlogolni is elkezdett (nem elég neki a kamerákból), és elég jó fejnek is tűnik, korábban már idéztük szextippjei legjavát, most pedig azt is elmesélte, mik voltak eddigi karrierjének legbizarrabb jelenetei. Mert rendőrnek beöltözni csak egy dolog, vannak ennél cifrábbak is. Ő személy szerint nem szeret például télapójelmezben dugni, de évente egyszer muszáj, ahogy a műbajuszért sincs oda, de ha kell, ebben is megcsinálja a jelenetet. Egyszer Hulk Hogannek öltöztették, azt talán még élvezte is, de említ pár olyat, amit már nem:

Sins egy elég furcsa jelenettel kezdte a szakmát, ami nem volt más, mint egy 10 férfi és 1 nő részvételével készülő blowbang. Ilyenkor a szereplő férfiak körbeállnak, az egy szem nő pedig szájjal kényezteti őket körbe-körbe. Sins nem nagyon csípte a nyomorgást a többiek között, úgyhogy el is csalta a jelenetet, pár percre odaadta magát, aztán inkább a háttérbe vonult a végkifejletig…

Az általa legbizarrabbnak tartott jeleneteit viszont egymás után vették fel vele, még szintén a szakmája elején. Kicsit gyanakodott is, amikor megtudta, hogy magasabb gázsit kap a szokásosnál… Gia Paloma színésznővel három menete volt. Az elsőben megkötözték a farkát, és a partnere égő cigarettát közelített hozzá (egyszer meg is égette véletlenül) és füstöt fújt a péniszére. A másodikban tetőtől talpig begipszelték, csak a szerszáma lógott ki, magatehetetlenül feküdt egy ágyon, amíg a nővérnek öltözött színésznő tette a dolgát. A harmadikban pedig egy furcsa szőrös ruhában kellett szexelnie, konkrétan egy hatalmas plüssnyúlként nyomta le az akciót.

Ezen kívül említ még egy esetet, ami inkább vicces, mint bizarr: a Brazzers-nek készített egyik pornóban kövér embernek maszkírozták el. Utána persze lefogyott a jelenet szerint, aminek egy nagy dugás lett a jutalma az edzőjével. De ha azt is a kövér jelmezben kellett volna csinálni, akkor valószínűleg az is dobogós lett volna a legfurcsább jelenetek listáján…


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.