Celeb

Botrány: verekedésbe keveredett Shakira!

  • Szerző:nuus
  • 2023.10.16 | 15:58

Shakira továbbra is szét van csúszva Gerard Piquével való szakítása után. A kolumbiai énekesnő ezúttal egy rajongóját durván elgáncsolta és ellökte, amikor autóba próbált szállni.

Az incidens egy rajongói videóban látható, ahol Shakira igyekszik beszállni az autójába, de útközben rajongók vártak rá. Egy nőnek sikerült átjutnia a testőrökön, és bár közös fényképre szeretett volna kerülni az énekesnővel, Shakira megragadta a karját és ellökte magától.

Az esemény megosztotta a rajongókat. Néhányan azt gondolják, hogy Shakira viselkedése túl dívás volt, míg mások szerint a rajongó lépte túl a határokat azzal, hogy nem a megfelelő helyen várta a sztárt.

Shakira nemrégiben nyíltan beszélt arról, hogy nem találja a boldogságot, és hogy a Piquével való szakítás miatt le kellett mondania a nagy álmáról is.

“Nem hiszem, hogy mindenki számára elérhető a boldogság. Ez csak a kiváltságos embereknek adatik meg, és én jelenleg nem mondhatom, hogy tagja vagyok ennek a klubnak”

– mondta az énekesnő.

“Sajnos semmi sem kárpótolhatja a család tönkretételének fájdalmát. Természetesen a gyermekeim miatt muszáj folytatnom, ez a legnagyobb motivációm. A legnagyobb álmom az volt, hogy a fiaimat az apjukkal együtt neveljem fel. Legyőzni az akadályokat és együtt megöregedni. Tudom, hogy ez most nem adatik meg nekem. Ez az álmom sokkal többet ért volna, mint a platinalemezek és Grammy-díjak…”

Az elmúlt hónapokban több híres férfi is közel került Shakirához, köztük Tom Cruise, Lewis Hamilton és Jimmy Butler. Azonban ezek a románcok hamar véget értek, Shakira még láthatóan nem áll készen az újrakezdésre.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló