Celeb

Férfiatlan volna Daniel Craig egy babahordozóval? Chris Evans a védelmére kelt

  • Szerző:nuus
  • 2018.10.16 | 10:16

Amerika Kapitány siet az angol titkosügynök segítségére. A Bond-szerepre ácsingózó Piers Morgan szégyellje magát, mert beszólt a kispapának!

Nincs többé kispapa-szégyenítés! – legalábbis ha Chris Evansen múlik, nem történhet ilyesmi; főleg nem egy James Bonddal!

Október 15-én a szókimondó Piers Morgan posztolt egy fotót Daniel Craigről, aki babahordozóban cipelte magán pici lányát. Az 53 éves brit tévés személyiség az #indián(kendő) és a #herélt hashtagekkel illette a jelenlegi James Bondot. Szerinte egy 007-es inkább a karjában vigyen egy hölgyet.

 

View this post on Instagram

 

Even James Bond babywears ❤️ #Babywearing rocks #jamesbond #danielcraig #tulababycarriers #itsnotapapoose

A post shared by St Ives Sling Support (@stivesslingers) on

Több se kellett az internet népének, máris nekiestek az egyébként négygyerekes újságírónak. Még Chris Evans is véleményt nyilvánított:

A saját férfiasságodban sem lehetsz biztos, ha azon aggódsz, hogyan viszi egy másik férfi a saját gyerekét. Minden pasi, aki az idejét arra fecsérli, hogy mások maszkulinitását méricskélje, belül valójában retteg.

– véli a 37 éves színész.

Mire Morgan visszarevolverezett:

Amerika kapitány sosem húzna magára egy ilyen babahordozót.

A twitterezők nehezményezték, hogy azt a brit kifejezést használta a hordozóra, ami rasszista felhangú: a papoose szót, mely az indián kisgyerekeket is jelenti egyben.

Valaki szóvá tette, hogy mégis hogyan lehet férfiasan hordozni egy porontyot, mire a tévés annyit mondott, hogy

Pont ez a baj, hogy nem a karjában viszi, hanem egy férfiatlan kendőben. James Bond sosem viselné így magán a srácait. Egy babát kézben vinni – keményebb meló, de megéri, a férfias élvezetért legalább, hogy nem veszed fel azt a kendőt!

Kérdés, hogy hogyan törődünk jobban a picikkel? Számos apa és anya tett fel képet buzgó apukákról, akik férfiasságát nem tompította, sőt – ki is domborította a hordozóeszköz.

Morgant nem hatotta meg a fotó-áradat, sőt: feltett egy öltönyös képet is magáról – ilyen lehetne a következő 007-es.

A mai kegyetlen Papoose-gate után levonom a tanulságot: új James Bond kell. Egy fess titkosügynök, öltönyben, nem olyan, mint aki alig látszik ki egy babahordozó alól.

– így az újságíró.

Morgan hozzáállása azért érthetetlen, mert Marion Shalloe-től született három gyereke (Albert 17, Spencer 25 és Stanley 21 éves), és egy hatéves lánya, Elise is van a mostani nejétől, Celia Waldentől, említi meg a People.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló