Celeb

Fájdalmas titok derült ki Pécsi Ildikóról

  • Szerző:nuus
  • 2022.10.20 | 14:06

A legendás színésznő utolsó éveit egy sötét titok árnyékolta be.

Pécsi Ildikónak két fia volt, egy fogadott és egy vérszerinti. Az előbbi, L. Péterfi Csaba könyvet írt a színésznőről, aminek bemutatóján az vérszerinti fiú, Szűcs Csaba is jelen volt. A könyvben arról is szó esik, hogy anya és fia sokáig haragban álltak egymással, és csak Pécsi utolsó éveiben sikerült rendezni a kapcsolatot.

“Édesanyám nagyon rossz éveket élt meg emiatt. Ez töltötte ki a mindennapjait. Mondtam neki, hogy ne nyilatkozzon, és ez majdnem végérvényesen tönkre is tette a kapcsolatunkat. Jelentős idő volt, amikor édesapámmal a helyi áruháznál találkoztam, mert a feszültséget megpróbáltuk csökkenteni, és nem mentem az édesanyámhoz. Azt mondta, nem hajlandó velem beszélni, mert nem védem meg őt az újságokban. Nagy kár volt a végéért, mert így van egy kicsi árnyék az életművén, aminek nem kellene ott lennie”

– mondta el Szűcs Csaba a Story magazinnak.

Arról is szót ejtett a színésznő fia, hogy szerencsére az utolsó évekre kettejük kapcsolata rendeződött.

„Lett egy csodálatos feleségem és egy gyönyörű kisfiam a csodálatos nagyfiam mellé, és ebben a pillanatban minden megváltozott. Anyu imádta a feleségemet, Zsuzsit és az unokáját, Zsombort”

– tette hozzá.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sport
Mennyit sportoljon egy nő? Kutatás
  • szerző:nuus
  • 2024. 07. 03.