Celeb

Kelly Clarkson megindítóan vall a testképzavarairól

  • Szerző:nuus
  • 2017.10.25 | 12:58

Az Americal Idol 2002-es befutójának kitálalása lehet az új #metoo.

A Today számol be arról, miken ment keresztül Kelly Clarkson. A 2002-es American Idol jóvoltából, a teljes ismeretlenségből minden háztartásba becsöppent dalszerző-énekesnő számára a siker túl gyorsan köszöntött be.

Úgy gondolta, kellően fel van rá készülve, de mégis túl nagy nyomás nehezedett rá amiatt, hogy belepasszoljon a tökéletes pophercegnő skatulyájába. Tinédzserként bulimiával küzdött, majd sztárként egy olyan közegben találta magát, ahol folyton azt hallotta, hogy le kell fogynia. Ő pedig meg akart felelni a zeneipari szakemberek elvárásainak. Megoldotta, de nagyon megbánta:

Amikor nagyon vékonyra fogytam, öngyilkos gondolatok jártak a fejemben. Négy évig szánalmasnak tartottam magamat, nemcsak kívülről, de belül is. De mindenki tojt rám, elég volt nekik annyi belőlem, hogy végre esztétikus vagyok.

A nőtársadalom legtöbb tagja hálás neki ezért az őszinte megnyilatkozásért. De pár pontosításra máris kényszerült Twitteren: nem a soványsága miatt érezte magát nyomorultnak.

Csak arra tudtam gondolni, hogy az egyetlen kiút ebből az, ha kiszállok a zeneiparból. Csak felveszem a fülhallgatómat és messzire futok ettől az egésztől. Egyfolytában a konditeremben kellett lógnom.

Jobb megoldást talált, mint hogy otthagyja a szakmát. Inkább megszakította azokkal a kapcsolatot, akik az irreális elvárásaikat erőltették rá.

Hároméves kislányánál már vigyáz, ne essen ugyanazokba a hibákba. River Rose teljes bizalommal lehet anyukája felé:

Mondd el nekem, ha úgy érzed, hogy valaki helytelenül bánik veled. Állj ki magadért, kicsim!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Sejtelmesen üzent Stana Alexandra
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.