Celeb

Ismét lecsapott Puzsér bárdja: “ő büszkén sz@rja le az emberi méltóságot”

  • Szerző:nuus
  • 2022.10.27 | 14:18

Puzsér Róbert ezúttal amiatt akadt ki, hogy Bayer Zsolt kirohanást rendezett "Vadon Jani ízléstelen tréfálkozása" miatt a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben. De Vadon is kapott.

“Meggyőződésem, hogy huszonöt éve az ilyen alakok és ez a színvonalú úgynevezett kereskedelmi televíziózás permanens bűncselekményt követ el. Permanens bűncselekményt követ el egy egész társadalom ellen, amikor is elhitetik ezzel a társadalommal – és most már a második generáció nő fel így –, hogy kétszáz szavas szókincsű, fogalmatlan, ostoba, semmi emberek a celebek. Mindenki rájuk akar hasonlítani, ők a sztárok, továbbá azt gondolják, hogy ha ugyanilyen embereket, nehéz sorban lévő embereket nyilvánosan megaláznak, az remek szórakozás. Ha nem akarjuk, hogy végképp megrohadjon a társadalom szellemileg és lelkileg, akkor ezt a fajta televíziózást és az ilyen típusú celebeket, az ilyen típusú műsorvezetőket egész egyszerűen el kell takarítani.”

– ítélte el Vadon Jani humorát, aki egy 10 éves kolumbiai kisfiút alázott meg élő adásban.

Majd újra lecsapott bárdja:

“Jelzem, hogy ez nem Bayer Zsolt véleménye – mindössze házal vele. Bayer Zsolt büszkén sz@rja le az emberi méltóságot, majd pont ennek a kolumbiai kölyöknek a méltósága aggasztaná, amikor egy tizennyolc éves kiscsajt simán rohadt kis prolinak hív, ha az épp sérti a gazdája terveit az országgal. Bayer Zsolt mindössze felmérte, hogy ami az RTL-nek rossz, az neki meg a törzsének jó, és ennek megfelelően egyszer csak minden előzmény nélkül kirohanást intéz a kultúra huszonöt éve zajló kereskedelmi tévés elsorvasztása ellen. Felhívom Bayer Zolt figyelmét arra, hogy ebből a huszonöt évből tizenhat éven át az ő gazdája kormányzott, az elmúlt tizenkét év teljhatalma pedig pont elég jó lett volna arra, hogy felszámolja a kereskedelmi televíziózást Magyarországon – már ha az neki meg a kurzusának tényleg kultúra elleni irtóhadjárat volna, nem pedig szelep és erőmű.”

– akadt ki.

A teljes poszt itt olvasható.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló