Celeb

Így készülnek idén a sztárok a Halloweenre – íme a legjobb jelmezek

  • Szerző:nuus
  • 2017.10.29 | 14:23

Bár hivatalosan csak október 31-én, kedden lesz Halloween, a hírességek már túl vannak a jelmezes és töklámpás partikon, és el is kezdték felpakolni magukról a kosztümös fotókat a közösségi oldalakra. Összeszedtük a legjobbakat.

A Halloween egy ősi kelta hagyományokból kialakult ünnep, amit október 31. éjszakáján tartanak. Főként Amerikában van hagyománya, de azért világszerte ünneplik. Ilyenkor a bulik házigazdái tököt faragnak, a gyerekek házról házra járnak és cukrokat gyűjtenek, a sztárok pedig szelfiznek és megmutatják az Instagramnak és más oldalaknak, hogy minek öltöztek idén. Nézzük is a legjobb jelmezeket!

Kim Kardashian például Chernek öltözött egy hétvégi partin.

De partnerére is akadt a kosztümös diliben, hiszen Jonathan Chebannal jelent meg a partin, aki Sonny külsejét öltötte magára (az 1998-ban meghalt Sonny Bono volt Cher férje).

Kelly Ripa és Ryan Seacrest pedig a Trónok harca két főszereplőjévé, Jaime Lannisterré és Daenerys Targaryenné változott.

Jaime King egész családja nagyon komolyan veszi a Halloweent.

 Jason Derulo jelmezét is a Trónok harca ihlette.

 Lauren Conrad (színész, író és divattervező, aki a Music Televison Laguna Beach c. valóságshowjában tűnt fel) is stílusosan készül az ünnepre.

Rita Ora és az ő Poison Ivy jelmeze is elég meggyőző.

Katie Lee mintha csak a Black Swan című filmből lépett volna elő.

George Clooney felesége, Amal Clooney pedig a hetvenes évekbe utazott vissza ezzel az outfittel.

Gwyneth Paltrow is megoldotta a maga módján a nagy amerikai ünnepet, hiszen ő önmagának öltözött egy október végi Halloween partin. Mellette Jessica és Jerry Steinfeld azért lelkesen követte a hagyományokat.

Fotó: Neilson Barnard/Getty Images

 A borítófotón Nicole Scherzinger, Casper Smart és Jennifer Lopez ülnek egy halloweeni partin stílusos jelmezben. Fotó: Mike Coppola/Getty Images


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.