Celeb

Alekosz teljesen kiborult az énekesnő drogbotránya miatt, Baukó Éva is megszólalt

  • Szerző:nuus
  • 2022.11.01 | 09:18
  • trendindex: 2

A napokban a rendőröket egy angyalföldi lakáshoz riasztották, ahonnan mentővel és rendőri kísérettel szállították kórházba az énekesnőt. Az eset még október 27-én történt. A hírek szerint az énekesnő komoly sérüléseket okozott magának, mindkét kezén mély vágásokat ejtett, aminek következtében jelentős mennyiségű vért találtak a kiérkező rendőrök. Alekosz sem hagyta szó nélkül a történteket, közösségi oldalán fogalmazta meg gondolatait.

A lapok személyiségi jogokra hivatkozva nem hozták nyilvánosságra az énekesnő nevét, bár több fórumon, közösségi oldalon és cikkben is felvetődött Tóth Andi neve. Ennek kapcsán a Bors megkereste az énekesnő menedzserét, aki kategorikusan tagadta, hogy az énekesnő kapcsolatba hozható az eseményekkel.

Miféle személyiségi jogok!? Botrányos közszereplő!

– kezdte bejegyzését az egykori villalakó.

Ön és közveszélyes. Öngyilkos akart lenni, a lakása pedig drogtanya. A rendőrség nyilvánosan beviszi, a hazug menedzsere kiviszi, a tévé pedig milliós gázsikért vezetőműsorba teszi. Magyarország

– tette hozzá. Alekosz a “Menedzserúrnak” is nekiment, úgy véli, hogy “pár nap múlva úgyis kiderül, hogy hazudott”.

De így belehazudni mindenkinek a pofájába?!

– tette fel a kérdést. Úgy véli, ha ezt a “botcsináltamenedzser és a tinglitangli kegyeltje megússza”, akkor az üzenet, világos.

Igyál drogozzál, és akkor televíziósműsorokban szerepelhetsz. Milliomos, nagy sztár lehetsz.

– fogalmazott. Alekosz pontosan nem nevezte meg, hogy kikre gondol.

A bejegyzés alatt Baukó Éva is beszállt a kommentelésbe, aki már igen sokszor szivárogtatott információkat különböző televíziós műsorokból.

Így megy ez… 10 éve ciki volt drogosnak, meg piásnak lenni , màra menő lett! Kokainozol=szerepelsz. Iszol=szerepelsz! Szexuálisan elégítesz ki felső vezetőket akár a televíziós körökben, akár máshol=műsorok, műsorvezetés

– fogalmazott Baukó, majd megjegyezte, hogy az egyik énekes tehetségkutató nyertese a hölgy.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sport
Mennyit sportoljon egy nő? Kutatás
  • szerző:nuus
  • 2024. 07. 03.