Celeb

Letiltotta a püspök, nem vetkőzhetett a templomban a világ leghíresebb sztriptíztáncosnője

  • Szerző:nuus
  • 2017.11.01 | 12:13

Dita Von Teese a Bette Midler által szervezett halloweeni bulin lépett volna fel, de a helyszínnel akadt egy kis probléma.

A színésznő nevével fémjelzett híres Hulaween bulit ugyanis idén a New Yorki Szent János-székesegyházban tartották, ami nem csak Amerika, hanem az egész világ egyik legnagyobb katedrálisa, nem utolsó sorban pedig New York püspöki székhelye. Talán meglepően hangzik, de a templomnak van egy rendezvények számára kibérelhető külön terme is. Az egyháznak a mulatozás még bele is fért, de amikor az egyházmegyét vezető Clifton Daniel püspöknek a tudomására jutott, hogy a program része lenne Ditta Von Teese fellépése is, azt mondta, hogy ezt talán inkább már ne.

A világ leghíresebb sztriptíz táncosnője, aki korábban Marilyn Manson felesége is volt, ennek ellenére elment a buliba, de a ruháját magán hagyta. És remekül érezte magát. Az Instára feltöltött fotók alapján tényleg jó volt a hangulat, mondjuk ilyen impozáns környezetben ki ne érezné jól magát? Az est egyik fellépője amúgy John Bon Jovi volt, aki fegyencnek öltözött.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Már fizetni kell a Google Chromért is
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.