Celeb

Elon Musk mondott két dolgot, amit biztosan tud

  • Szerző:nuus
  • 2018.11.05 | 09:17

Egy podcast során beismerte, hogy tényleg túltolja a Twittert, és azt is elmondta, hogy a Tesla miért nem halhat meg soha.

Fotó: David McNew / AFP

Kara Swisherrel beszélgetett a Recode podcastjában arról, hogy milyen egy autógyárat vezetni, hogyan vesz részt a Tesla az üzleti versenyben, na meg a tweetjeiről is esett pár szó.

Valószínűleg nem kellett volna ennyi mindent kitennem a Twitterre, nem volt bölcs dolog.

– ismerte be Musk, gondol itt arra, hogy nem kellett volna online bunyókba keverednie, és nem kellett volna újságírókkal kikezdenie a platformon. A legdurvább posztjáról viszont nem beszélt, amely húszmillió dollárjába, és a Tesla elnöki székébe fájt.

A Tesláról

Először is leszögezte, hogy nem csinálnak elektromos rollert, bármennyire is ezen igyekeznek a konkurenciái, például az Uber. Viszont a Tesla kamionnal kapcsolatban annál izgatottabb, ami eléggé cyberpunk lesz, akár a Szárnyas Fejvadász című filmben is szerepelhetne.

Talán kicsit túlságosan is magabiztos vagyok, de nagyon meg lennék lepve, ha valaki leelőzne minket az önvezető autók piacán.

Legnagyobb konkurenciájának a Waymót tartja, amely a Google egyik vállalatának, az Alphabetnek a önvezető projektje. Szerinte náluk van a második legjobb önvezető szoftver a világon, a legjobb pedig természetesen náluk, a Teslánál.

A Tesla nem halhat meg.

Mégpedig azért, mert a vállalat rendkívül nagy szerepet játszik az emberiség jövőjében, ami az elektromos közlekedést és az áramtermelést illeti. Legalábbis Musk szerint.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló