Celeb

Caitlyn Jenner már nem tartja a kapcsolatot a Kardashianokkal

  • Szerző:nuus
  • 2017.11.08 | 13:33

Aki képben van a Keeping Up With the Kardashians című valóságshow-val, annak már nem újdonság, hogy a Kardashian-testvérek elég durván berágtak Caitlyn Jennerre a nemrégiben megjelent könyve miatt. A Secrets of My Life című kötetben a nemváltó műtéten átesett híresség részletesen beszámol a családi életéről, amit a Kardashianok nem néztek jó szemmel.

Fotó: Getty Images / Rich Polk

A drámával fűszerezett önéletrajzi könyvben állítólag valótlanságokat állít a családtagjairól, kiváltképp az apáról, Robertről. A könyv megjelenése óta teljesen elzárkóztak Caitlyntől, erről ő maga beszélt a Cambridge Union megnyitóján.

Eléggé nehéz volt az utóbbi néhány év a Kardashian-oldalon. Hogy őszinte legyek, már nem is vagyunk beszélőviszonyban. Kimmel egy éve nem beszéltem. Nem akarják, hogy az életük része legyek, elég csúnyán kiközösítettek. Nagyon elkeserítő, mikor a gyerekeid ezt teszik. Nagyon fáj.

Ettől függetlenül Jenner nem érzi úgy, hogy átlépett volna bármilyen határt. Még mindig kiáll amellett, hogy amit megírt, abban semmi felháborító nincsen a családjára nézve.

Próbáltam őszinte lenni a könyvemben. Igazságos és nagyon kedves. Sajnos ők ezt nem így látják. Ki lettem taszítva a leírt véleményem miatt, pedig az nem is a Kardashianokról szólt. Összesen húsz oldal szól róluk, ők mégis úgy csinálnak, mintha az egész rájuk vonatkozna. A könyv az életemről szól, de mégis eltávolodtunk egymástól emiatt.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló