Celeb

Tovább dagad a Pitt-Jolie botrány

  • Szerző:nuus
  • 2016.11.09 | 14:23

Angelina Jolie szerint már meg is egyeztek a gyerekfelügyeletben, Brad Pitt viszont teljesen mást mond.

Jason Merritt / Getty Images
Jason Merritt / Getty Imagesfotó: Jason Merritt

Két hónapja pattant ki, hogy az amerikai színész-álompár válni készül, és úgy tűnt, a közösen nevelt hat gyermekük láthatására is találnak megoldást. Ehhez képest Brad Pittre gyerekbántalmazói gyanú is vetült, ami miatt az FBI is vizsgálódni kezdett – adtuk hírül korábban.

Angelina Jolie jogi képviselete emailben jelezte a Huffington Post az ügy jelen állását firtató kérdésére, szerint egy új, törvényesen rögzített megállapodás született, melybe mindkét fél beleegyezett.

Meg tudjuk erősíteni, hogy a családsegítő szakemberek támogatásával egy olyan egyezséget kötött és írt alá egy hete mind a két fél, amely törvényi erővel bír. Ez alapján mind a hat gyerek az anya felügyelete alatt marad, az apával pedig csak terapeuta jelenlétében folytathatják a kapcsolattartást. A gyermekek érdekében a szakértők ezt látták indokoltnak. Nyilvánvaló, milyen események vezettek a család felbomlásáig, melyben érzékeny kiskorúak is vannak. Bízunk benne, hogy mindkét oldal figyel rájuk, és odaadóan munkálkodik a helyreállásukon.

Más források szerint viszont csak a szeptemberi ideiglenes megállapodást hosszabbították meg egy időre, amíg a vizsgálatok folynak. Érdekes módon, Jolie közleménye egy héttel azután látott napvilágot, hogy Pitt hivatalosan bejelentette, közös felügyeletet szeretne, és ezért hajlandó küzdeni is.

Jolie pedig a kizárólagos felügyeletet látná inkább indokoltnak, ahol Pitt maximum egy terapeuta jelenlétében találkozhat a srácokkal. És amíg az apát nem tisztázza a bántalmazási vádak vizsgálata, addig többre nem is számíthat. Ha megvan a nyomozás eredménye, az alapján dől el a Pitt-Jolie gyerekek további sorsa.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Celeb
Galambos Dorina nem tervez gyereket
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.