Celeb

Pink családostul vett át egy fontos elismerést

  • Szerző:nuus
  • 2019.11.11 | 11:15

Szépen kiöltöztek Harték a People's Choice Awards estre.

Pinket imádják az emberek – bizonyíték erre a 2019-es People’s Choice Awards is. A hős anya családostul jelent meg a Santa Monicában rendezett díjkiosztón, ahol Carey Hart nevű férje mellett a nyolcéves Willow Sage és a kétéves Jameson Moon is vele parádézott.

 

View this post on Instagram

 

When you’re in a photo shoot and your person offers you carbs #peopleschoice #carbloading #family

A post shared by P!NK (@pink) on


November 10-én a Barker Hangar adott otthont a hírességekkel zsúfolt eseménynek, melyen a Hart család – a nagylány kivételével – feketében pózolt. Willow üdítően piros ruhát viselt, nyakában pedig unikornis-motívumos textilsál díszelgett.

 

View this post on Instagram

 

Grateful to be useful #peopleschamp #peopleschoiceawards #makeadifference #getinvolved #family #changetheworld #thetimeisnow #thanks

A post shared by P!NK (@pink) on


Pink vitte idén a Nép Bajnoka elnevezésű elismerést, melyet filantróp tevékenységéért érdemelt ki. A többdimenziós popsztár a PETA, a Planned Parenthood, a Human Rights Campaign, az Autism Speaks, a No Kid Hungry és Make-a-Wish Foundation segítő partnere is volt már.

Mindig is felnéztem erre a díjra, akárcsak Rocky Balboára: ráadásul én is philadelphiai vagyok, és szeretek boxeralsóban küzdeni az emberekért.

mondta köszönőbeszédében.

 

View this post on Instagram

 

The fam is ready to watch mama @pink get her award!!! We are all so proud of you baby.

A post shared by Carey Hart (@hartluck) on


Majd kitért arra is, mekkora változást hozhat egyetlen személy is, aki szenvedélyesen képes bátorítani a többieket:

Én csak egy doylestowni bunkó vagyok, de valamennyit mégis tudtam hatni a világra. Martin Luther King Jr., Rosa Parks, Nelson Mandela, Gloria Steinem, Anita Hill, Ruth Bader Ginsburg, Malala Yousafzai, Greta Thunberg – a te életed ugyanennyire fontos lehet, mint az övék lett! És még annyi tennivalónk van… A kedvesség ma már a lázadás egy formája lett. Ha segítesz, abból te magad is erőt nyersz! Ne egymással hadakozzatok, inkább a világot váltsátok meg!

idézi a 40 éves dívát az ET Online.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló