Celeb

Tragédia, egy 13 éves Broadway-sztár hunyt el!

  • Szerző:nuus
  • 2019.11.11 | 10:15

Asztmás roham végzett a Tony-díjas ifjú tehetséggel.

Laurel Griggs előtt fényes karrier állt: a 13 éves lány már megcsillanthatta tehetségét a Saturday Night Live című tévéműsorban is, de az igazi világa a Broadway volt. Tony-díjat is érdemelt már ki a tini, akinek november 5-én viszont minden álma szertefoszlott. Sokáig nem lehetett tudni, hogy mi történt, de a kislány tragikus hirtelenséggel elhunyt.


2013-ban, hatévesen bukkant fel Polly szerepében a Macska a forró bádogtetőn című klasszikus darabban, de az Egyszer című musicalben, Scarlett Johansson oldalán is láthattuk. Ez utóbbi alakítása hozta meg a rangos elismerést – a kamaszlány másfél évig szerepelt ebben a darabban.


Eliza Holland Madore, aki szintén a Once stábját erősítette, így emlékezett meg barátnőjéről:

Mélyen lesújtott a hirtelen veszteség, mely Ivanka tesót érte. Laurel, te mindig mosolyogtál, és megnevettetted az embereket. Hálás vagyok, hogy megismerhettelek. Sosem felejtünk el! Az Egyszer-család életben tartja emlékedet!

utalt karaktereikre.

A 13 éves elhunytról nemrég kiderült, hogy asztmás roham vetett véget életének. David Rivlin nevű nagyapja osztotta meg a szomorú hírt:

A Mount Sinai kórházban küzdöttek az életéért, de már az angyalokkal van az unokám.

írta a papa Facebookon, aki később azt is hozzátette, hogy november 10-én temették el a kislányt, az egyhetes, shiva nevű zsidó gyászhét letelte után. A TMZ hozzáteszi, hogy Griggs iskolája, a new yorki Clinton School fél napra bezárt, a néhai diák tiszteletére.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🕊 ᴍᴇᴍᴏʀɪᴀʟ ᴛʀɪʙᴜᴛᴇs 🕊 (@memoryofangels) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló