Celeb

Neccparty újratöltve, mégiscsak összeáll a Spice Girls?

  • Szerző:nuus
  • 2017.11.13 | 11:47

Nincsenek már felpaprikázva, és a girl power is újra velük van.

A ’90-es évek legismertebb lánycsapata szeretetet akar? Az öt lány, aki közben nő lett, újra fel fogja fűszerezni életét? Egy 2018-as újraindulás megmutatná, mennyi girl power van még a kvintettben. November 11-én mindenesetre a brit The Sun magazin megszellőztette, hogy a lányok jövőre válogatásalbummal összegzik két évtizedes pályafutásukat, és még egy tévéműsorral is készülnek.

David Beckham neje, az egykori Posh Spice volt a kerékkötője az elmúlt időszakban a nagy visszatérésnek. De nemrégiben James Corden műsorában már tett arra utaló jeleket, hogy nem ciki neki a nosztalgia.

Most úgy tűnik, hogy egy, Victoriához közel álló forrás elárulta, mire készül a csapat. Jelenleg sem cáfolat, sem megerősítés nem érkezett még a bulvárlap információit követően. A bennfentes szerint

Titkos megbeszélések folynak, mert egy csomó projektet a fejükbe vettek. Egy album és egy ünnepi tévéműsor biztosan készülni fog, Victoriával a fedélzeten. Vele év elején tört meg a jég.

A focistafeleséget és kolleganőit – Geri “Ginger Spice” Halliwell, Melanie “Scary Spice” Brown, Melanie “Sporty Spice” Chisholm és Emma “Baby Spice” Bunton – Mel B. válása és Geri szülése is összehozta. Nagyon elfoglaltak, alig érnek rá egyeztetni.

Az 1994-ben indult csajcsapat első két albumából összesen 50 millió példány kelt el. 2000-ben oszlottak fel, két évvel azután, hogy Halliwell kilépett. Akkor Posh szerint

Ginger akart elhagyni minket. Mással lett elfoglalva. Le akartuk beszélni a lépéséről, de az igazi barát el tud engedni. Hiányzott nekünk, de négyesben megoldottuk a folytatást.

A 2012-es londoni olimpia záróeseményére két szám erejéig összerántották a csapatot, kérdés, hogy most hogyan muzsikálnának.

via GIPHY

A zeneipar mára digitálissá vált: albumeladások helyett a koncertbevételek jelentik a fő forrást. A lányok 2007-es turnéja annak idéjén 100 millió dollár feletti összeget eredményezett. Az újraegyesülés híre viszont az után érkezett, miután kiderült, hogy az amerikai KFC Twittere mindössze 11 személyt követ, melyek közt ott figyeltek a Fűszeres Lányok is, számol be a San Diego Union-Tribune.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló