Celeb

7 megható történet, ami bizonyítja, hogy Hollywood még nincs veszve

  • Szerző:nuus
  • 2017.11.14 | 06:45

Hollywood és a filmipar nem éppen rendelkezik jó hírnévvel jelenleg, miután egyre több fontos, elit alakjáról látnak napvilágot szexuális zaklatással kapcsolatos hírek. Harvey Weinstein, Kevin Spacey, Dustin Hoffman. Csak hogy néhány nevet megemlítsünk.

Egyre többen állnak elő a saját történetükkel, de Twitteren megfigyelhető egy másik reakció is, ami egy kis pozitívumot csempész a napról-napra egyre lesújtóbb hírek közé. Jöjjön néhány olyan celebritás, aki éppen jócselekedetével lopta be magát a közönség szívébe.

Emma Watson

Fotó: Getty Images / Pascal Le Segretain

@amyratcliffe123 nevű felhasználó a következőt írta a színésznőről:

Egy barátom verset írt Emma Watsonról és az angoltanára el is küldte neki az irományt. Emma megjelent az iskolánkban és biológiaóra kellős közepén belépett a terembe, hogy megköszönje neki a kedves gesztust.

Robin Williams

Fotó: Getty Images / Peter Kramer

@caylenb szívmelengető történetet osztott meg a néhai színészről:

Robin Williams volt a legkedvesebb, legjószívűbb híresség, akit volt szerencsém személyesen is megismerni. Személyesen láttam, ahogy ellátja a baját valami fickónak, aki éppen egy hajléktalant zaklatott, úgy hat évvel ezelőtt.

Robert De Niro

Fotó: Getty Images / Slaven Vlasic

Kashana Cauley története rövid, de annál kedvesebb:

Robert De Niro nagylelkűen tartotta nekem az ajtót azokban a szörnyen kínos másodpercekben, mikor a babakocsival próbáltam meg átvágtatni az ajtón.

Keanu Reeves

Fotó: Getty Images / Jason Kempin

Diana Joy elmesélte, hogy a színész mennyire nagylelkű:

Keanu Reeves rendszeresen ajánlja fel honoráriumát, hogy a filmjein dolgozó stáb magasabb fizetést kaphasson.

Tom Hiddleston

Fotó: Getty Images / David Becker

A színész pompás reakcióját @captain_tiny osztotta meg a világgal:

Tom Hiddleston egyszer majdnem felborított az utcán véletlenül. Kiöntötte a kávémat, de annyiszor kért bocsánatot utána, hogy már nekem volt kínos. Aztán kaptam tőle egy új pohárral a kellemetlenségért.

Chris Martin

Fotó: Getty Images / Alberto E. Rodriguez

Shruthie emlékeztetett minket rá, milyen jólelkű az énekes:

Chris Martin, a Coldplay énekese minden egyes országban meglátogat egy gyermekkórházat, ahol csak koncertezik. Órákat tölt azzal, hogy beszélget és játszik a gyerekekkel, énekel nekik, megajándékozza őket, feldobja a napjukat. Sosem beszél erről nyilvánosan, csak a vele való találkozásokat megosztó érintettek miatt tudjuk, milyen jóindulatú.

Viggo Mortensen

Fotó: Getty Images / Frazer Harrison

@KbaileyBooks idézte fel a színész egyik legkedvesebb tettét:

Mikor a Gyűrűk ura forgatása után a filmben szereplő lovakat aukcióra bocsájtották, Mortensen megvette az egyik kaszkadőrnek az Arwen névre hallgató fehér kancát. A nő annyira beleszeretett a forgatáson az állatba, hogy megszakadt a szíve, amiért nem láthatja többet. Nem engedhette meg magának, hogy megvásárolja, ezért a színész megtette ezt helyette.

Fotó: Getty Images / Chip Somodevilla


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló