Celeb

Jason Momoa csak elkelt, októberi esküvőjük után a Justice League premierjén mutatkoztak együtt Lisa Bonettel

  • Szerző:nuus
  • 2017.11.15 | 10:21

A 38 éves Trónok harca-sztár 49 éves neje színésznő, és már volt egy lánya Lenny Kravitztől.

November 13-án, hétfőn a Justice League díszbemutatóján jelent meg kézen fogva az „ifjú pár”, akikről nemrégiben derült ki, hogy októberben tartottak egy titkos esküvőt. A 49 éves Lisa Bonet oldalán a 38 éves exmodell-színész, aki a Trónok harcában a Khal Drogo nevű uralkodót testesítette meg, mondta el, hogy

Már egy ideje úgy éltünk, mint a házasok, de csak mostanában ünnepeltük meg. Az életünk arról szólt, hogy rohangálunk, mindenhol dolgozunk ezen a bolygón – itt volt az ideje, hogy végre összerántsuk a családot is. Megünnepeltük szerelmünket, ami 12 éve tart.

#jasonmomoa #lisabonet #love

A post shared by JASON MOMOA KİNG (@jasonmomoa_king) on

A Warner Bros az új szuperhősös mozijának premierjét a Dolby Theatre épületében tartotta, olyan hírességekkel, mint Ben Affleck, Henry Cavill, Gal Gadot és Amber Heard.

Momoáékról eddig is sokan hitték azt, hogy már régóta házasok, de a hivatalos ceremóniára múlt hónapban, a kaliforniai Topangában került sor. 2005 óta találkozgattak, mikor Bonet már nevelte Zoe Kravitz nevű lányát, aki az Éhezők viadalában is felbukkanó énekestől, Lenny Kravitztől született. Lisának két közös gyermeke lett Momoával: a tízéves Lola és a nyolcéves Nakoa-Wolf.

Mikor kiderült, hogy valaki kiszvárogtatta a titkos házasságkötést, akkor a részben hawaii származású színész viccesen így reagált:

Valami barom szellőztette meg a sztorit, akit hamar meg fogok találni.

említi meg a US Magazine.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló