Celeb

Berki Krisztián édesanyja teljesen kiborult: “Miért kell ezt csinálni?!”

  • Szerző:nuus
  • 2023.11.23 | 17:49

Berki Krisztián édesanyja teljesen kiborult, mikor megtudta, hogy fia első felesége a tévében kíván intim részletek megosztani fia halálával kapcsolatban.

Júlia asszony elkeseredetten reagált Hódi Pamela tervezett interjújára, amelyben az influenszer részletezni fogja volt férje, Berki Krisztián halálának körülményeit is. Berki Krisztián tragikus halála másfél évvel ezelőtt történt, de a szomorú eset körül még mindig sok a kérdés és titok.

A hírek szerint Hódi Pamela a Hajdú Péter műsorában osztaná meg a részleteket a tragédia hátteréről, de Berki Krisztián édesanyja nem fogadta örömmel a hírt. Júlia asszony, a gyászoló édesanya, a Bors megkeresésére fejezte ki felháborodását és csalódottságát.

“Elmondja a tévében, hogy mi történt?! Akkor én is onnan fogom megtudni. Hiszen nekem még nem mondta el senki, hogy pontosan mi volt abban a lakásban. Le vagyok döbbenve… miért kell ezt csinálni? Másfél éve elment a fiam, ő már nem tudja megvédeni magát, és mégis mindig minden róla szól. Még most is. Jó lenne, ha végre békén hagynák! Pamela szerint ezzel jót tesz a kislányának? Aki tud írni és olvasni… Nem gondol bele, hogy ezzel újra felkavarja a gyermek lelkét? Ezt a tragédiát úgysem heverjük ki soha”

– mondta a megtört anya zaklatottan.

Azt szeretné, ha másfél év után már inkább hagynák fiát békében nyugodni az állandó kitárulkozások helyett.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló