Celeb

Pont kerülhet VV Fanni ügyére?

  • Szerző:nuus
  • 2022.11.23 | 09:48

Az Index információi szerint pont kerülhet a 2017-ben eltűnt egykori ValóVilág-szereplő ügyének végére, miután a család az elévülési idő leteltét követően kérvényezi, hogy nyilvánítsák halottá.

A ValóVilág című realityműsorból ismerte meg az ország Novozánszki Fanni nevét. VV Fanninak még 2017 őszén veszett nyoma. A róla készült utolsó kamerafelvételen, B. László karjaiban fekszik, az hogy élt-e még akkor, valószínűleg már sosem fog kiderülni.

Fotó: RTL

Fanni földi maradványai nem kerültek elő, ennek ellenére a rendőrség B. Lászlót gyanúsította meg gyilkossággal. A bíróság négy és fél évvel a nő eltűnése után hozott ítéletet. Első fokon életfogytiglani fegyházbüntetésre, azonban a férfi védőjével együtt felmentésért fellebbezett, így a tárgyalás folytatódik másodfokon.

Váratlan fordulat VV Fanni ügyében: Fellebbezett a gyilkosa

Novozánszki szüleinek ügyvédje, dr. Lichy József beszámolt a Storynak, a fiatal lány édesanyjával, Katalinnal kérelmezik, hogy holttá nyilvánítsák a realitysztárt.

Sajnos semmi reményünk nincs, hogy még él, vagy hogy ennyi év után megtalálják a holttestét. Ez egy lelki és egyúttal jogi lezárása is a tragédiának

– magyarázta a jogász, hozzátéve, lesz egy halotti anyakönyvi kivonat, amellyel megkezdődhet a hagyatéki eljárás.

Ennek fényében a Fanni lakásában talált közel ötmillió forint, az autója, illetve minden vagyontárgya a szüleire száll. És végre emlékhelye is lehet a temetőben, ha a családja szeretné, erre ugyanis mindeddig nem volt lehetőség

– fejtette ki.

Forrás: Index.hu


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló