Celeb

Demcsák Zsuzsa reagált a heroin vádakra

  • Szerző:nuus
  • 2022.11.26 | 09:18
  • trendindex: 5

Demcsák Zsuzsa kikéri magának ezt a megalázó hasonlatot.

A műsorvezető a Bors címlapján szerepel más hírességekkel együtt, a szalagcím pedig: Ez őrület! Visszatér a heroinsikk! Demcsák Zsuzsa a Blikknek adott interjújában elmondta, hogy nem csak emberileg, de női mivoltában is megalázták.

Demcsák arra is kitért, hogy ez az eset a mintapéldája annak, hogy testszégyenítés nem csak a túlsúlyos embereket érheti.

Kikérem magamnak, hogy a megkérdezésem és a tudtom nélkül egy olyan összeállításba kerültem, ahol heroinsikkről beszélnek. 2022-ben a legalja, hogy ez megtörténhetett Magyarországon. Egyszerűen szégyen. Főleg, mert köztudott, hogy súlyos pajzsmirigybetegséggel küzdöttem. Három éven át keményen harcoltam azért, hogy meggyógyuljak, elhagyhassam a gyógyszereket, és újra egészséges legyek. Mindezt annak érdekében, hogy még sokáig egészségesen vehessek részt a gyermekeim életében. Szeretném leszögezni, hogy a fogyásom mögött nem áll semmiféle „heroinsikk”. Fegyelmezett életmódváltásnak, egészséges táplálkozásnak és edzésnek köszönhetően gyógyultam ki a betegségemből, aminek a hozadéka volt az, hogy vékonyabb lettem. Ahogyan a válásom – amiről sem most, sem a jövőben nem kívánok nyilatkozni – és a forgatási időszak is hozzájárult az életmódváltás mellett ahhoz, hogy vékonyabb vagyok, mint a betegségem idején

– mondta Demcsák.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló