Celeb

Várkonyi Andrea kapott azért is, mert kiderült: lenézi a szegényeket

  • Szerző:nuus
  • 2021.11.27 | 07:19

Várkonyi Andrea új könyvében megfeledkezik saját privilegizált helyzetéről, ami nem épp szerencsés - szól a kritika, ezúttal egy politikus részéről.

Várkonyi egy hivatalban járt lányával könyve tanulsága szerint, ahol azt az erkölcsi útmutatást adta át, hogy azért kell tanulnia a gyereknek, hogy ne végezze úgy, mint az unott, savanyú képű hivatalnokok, akik éhbérért dolgoznak.

“Kedves Andrea! A könyvéből kiemelt részletre reagálva tájékoztatom, hogy az Ön számára talán nehezen elképzelhető, de rendkívül sok hivatalnokot ismerek, akik tanult emberek. Jól gondolja: a közszférában nem keresünk sokat, és nem az anyagi javak motiválják a munkánkat, hanem a hivatástudat.”

-kezdi kritikáját Dr. Nagy Csilla jogász.

“Kedves Andrea, megnyugtatom: nem feltétlenül kell a lányának sokat tanulnia ahhoz, hogy sokat keressen: már a Bauhaus eladója is többet keres, mint némely tanult kollégám, de van olyan főleg nők által űzött foglalkozás is, aminek magasabb az óradíja, mint a közszférának, sőt nem is kell ilyen messze menni: mindannyian tudjuk, hogy elég egy szerencsés szerelemházasság ahhoz, hogy anyagilag biztos alapokon éljünk”

– fűzi hozzá.

“Bevallom, egyszerűen nem hittem el, hogy Mészárosné V. Andrea ilyet le mer írni, ezért ma bementem az első könyvesboltba és megvettem a könyvét. Sajnos ezzel 5000 forinttal hozzájárultam az álmaihoz.🙁 De így már bizton állíthatom: ez a hölgy mélyen lenézi azokat az értelmiségi honfitársait, akik az eszüket (vagy testük egyéb részeit) nem arra használják, hogy hülyére keressék magukat”

– fogalmaz Hadházy Ákos.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló