Celeb

Ezért szakított Jennifer Lawrence és Darren Aronofsky

  • Szerző:nuus
  • 2017.11.29 | 16:55

A 27 éves Jennifer Lawrence és a 48 éves Darren Aronofsky néhány hete döntöttek úgy, hogy külön folytatják útjukat, a döntés mögött pedig egy nem is annyira meglepő indok áll.

Fotó: Getty Images / Matt Winkelmeyer

2016 szeptemberében, az anyám! című pszichothriller forgatásán összemelegedett színésznő és rendező kapcsolata nagy lánggal indult, de hamar véget ért. Jennifer Lawrence egy interjúban mesélt először arról, hogy mi volt a búcsú oka.

A Variety ‘Actors on Actors’ sorozatában, Adam Sandler társaságában nyílt meg a különválásról és arról, milyen az, mikor a rendeződbe vagy szerelmes.

Egy rendezővel randizni egészen más, együtt turnéztunk a filmmel. Mikor fáradtan beesel a hotelszobába, ez az utolsó dolog, amiről beszélgetni akarsz. De amikor ő lép be a szobába, semmi másról nem akar beszélni, csak a filmjéről

– mesélte az Oscar-díjas színésznő.

Jennifer Lawrence és Darren Aronofsky az anyám! New York-i premierjén – Fotó: Getty Images / Michael Loccisano

Két műszakban dolgoztam, egyszer támogató partner voltam, máskor pedig azért könyörögtem, hogy legyen valami más témánk is az anyám!-on kívül. Aztán elkezdte nekem olvasni a kritikákat és úgy voltam vele, hogy ez nem normális. Ez nem egészséges, nem akartam tudni, mit szólnak a filmhez az emberek, mert akkor felvettem volna a védelmező pozíciót, hiszen mégis a közös munkánkról van szó

– folytatta Lawrence.

Arról is beszélt, hogy mindig célja volt, hogy Aronofsky mellett dolgozhasson és egy álma vált valóra, amit semmivel sem cserélne el.

Amikor meghallottam, hogy Darren új filmre készül, tudtam, hogy benne kell lennem. Még nem volt forgatókönyv se, csak néhány ötlet és sok-sok metafora. Zseniálisnak tartottam, bíztam benne.

Úgy tűnik ez nem volt elég ahhoz, hogy az álompár tartós kapcsolatba bonyolódjon, de jó tudni, hogy kölcsönös tisztelettel és szeretettel nyilatkoznak a másikról, még a szakítás ellenére is.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló