Celeb

Elhunyt Shelley Morrison, a Will & Grace sztárja

  • Szerző:nuus
  • 2019.12.02 | 10:18

Az éles nyelvű Rosario Salazar karakterét nem feledjük.

Shelley Morrison volt az a felvágott nyelvű szobalány, aki Karen Walkernél teljesített szolgálatot a Will & Grace című vígjáték-sorozatban. Rosario Salazarként 1999 és 2006 közt láthattuk a képernyőn a színésznőt, aki New Yorkban, méghozzá Bronxban látta meg a napvilágot Rachel Domínguezként, 83 évvel ezelőtt.


Az aktivistaként is ismert matróna a los angelesi Cedars-Sinai Medical Centerben hunyt el: a szíve hagyta cserben, egy heveny betegséget követően. Kezdetben csak egy epizódban szerepelt volna a népszerű sitcomban, ám az NBC meglátta a kémiát, ami Morrison és Megan Mullally közt működött. Így Karen házvezetőnője 68 részen át szórakoztatta a nézőket. 2017-ben a sorozat egy visszatérő évad formájában is látható volt, de addigra már az idős asszony teljesen visszavonult a színészettől. Kollégája, Sean Hayes – aki Jack McFarlandet alakította – búcsúzott el egy szívszorító posztban Morrisontól.

Fantasztikus ember volt, hatalmas szívvel. A Will és Grace-család tagjaként mindannyiunknak nagyon hiányzik. Együttérzünk férjével, Walterrel és a rokonsággal is.

írta a színész, és Debra Messing is megemlékezett a „mi drága Rosie”-nkról.


Morrison nagyon szerette ezt a karakterét: a saját, csípős nyelvű anyukájára emlékeztette. Számos szerepe mellett 1997-ben egy romkomban – Fools Rush In – is láthattuk, Salma Hayek és Matthew Perry oldalán, teszi hozzá a Variety.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
TV
Durva döntést hozott a Netflix
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 03.