Celeb

Óvoda kiscsoport: Marics Peti és Tóth Andi iszonyat kínosan viselkedtek egymással a stúdióban

  • Szerző:nuus
  • 2023.12.04 | 11:45

Úgy látszik, a szakítást követően nem sikerült békés mederbe terelni a kapcsolatukat.

A Dancing with the Stars szombat esti adásában Marics Peti izgalmas táncprodukciójával kápráztatta el a közönséget. Az est egyik különleges sztárvendége Tóth Andi volt, aki egy forró, aprócska bugyiban tette még emlékezetesebbé a műsort Gelencsér Timi és Csobot Adél oldalán. Azonban a figyelem középpontjában nem csak a látványos fellépésük állt.

A Blikk beszámolója szerint a TV2 stúdiójában feszült pillanatokat éltek át, amikor Tóth Andi és az előző évadok győztesei, Csobot Adél és Gelencsér Tímea közös produkciójukat adták elő. Mindenki izgult, hogy Marics Peti, aki hosszú idő után először találkozott volt párjával, Tóth Andival, hogyan reagál majd. Azonban a Valmar énekese úgy tűnt, mintha észre sem vette volna az exét.

A műsor alatt Marics Peti háttal beszélgetett más vendégekkel, és amikor a lányokat hívták a színpadra, még egymás mellett is elmentek, anélkül hogy akár egy pillantást is váltottak volna. Egyetlen szó sem cseréltek, és az énekesnő egyáltalán nem reagált volt szerelme jelenlétére.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló