Celeb

Robbie Williams egyszer egy zsákba rejtve mentette meg a Spice Girls egyik tagját

  • Szerző:nuus
  • 2017.12.04 | 11:01

A zenész nemrég megjelent életrajzi könyvével turnézik, ebből az is kiderül, hogyan került végül Gerri Halliwell egy csomagtartóban.

(kép: Getty Images/Dave Hogan

Robbie a Graham Norton Show-ban elevenített fel egy történetet nemrég megjelent, Reveal/Felfed című könyvéből, miszerint hogyan is menekültek el egyszer a paparazzók elől Geri Halliwell-lel, a Spice Girls egykori tagjával.

Geri Halliwell – Mi Chico Latino

Music video by Geri Halliwell performing Mi Chico Latino. (P) 1999 The copyright in this audiovisual recording is owned by EMI Records Ltd

Elvileg csak barátok voltak akkoriban, ennek ellenére Geri nem szerette volna, ha a Robbie háza előtt táborozó lesifotósok lefényképezik, amikor távozik az énekes londoni házából, ezért Williams egy nagy sporttáskába csomagolta a híresen aprócska énekesnőt, és a hátán vitte ki annak kocsijához. De mivel itt még mindig látták őket a fotósok, Halliwell végül a csomagtartóban landolt, ahonnan aztán egy közeli gyorsétterem parkolójában szabadult ki:

Robbie Williams Hid Geri Halliwell in the Boot of His Car | The Graham Norton Show

Keep watching until the end – this story is astonishing! Subscribe for weekly updates: http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=officialgrahamnorton


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.