Celeb

Nehéz könnyek nélkül olvasni, amit Tóth Gabi megosztott

  • Szerző:nuus
  • 2021.12.07 | 09:18

Az énekesnő kislánya második születésnapját ünnepli, aminek alkalmából könnyfakasztó poszt jelent meg Tóth Gabi Instagram-oldalán.

“Tudom, hogy külső szemlélőként sokan aggattak már jelzőket rám, ránk, a családunkra. Lehet arról beszélgetni, hogy mit jelent ma az átlagostól eltérni, viszont azt, hogy feltétel nélkül szeretjük egymást, senki nem cáfolhatja meg❤️
Hálás vagyok értük, értetek, az életemért! 🙏 Soha nem kívánnék többet! Kicsi lányom születésnapja kapcsán mély érzéseket osztok most meg veletek, remélem nyitott szívvel fogjátok fogadni!”

– kezdi a bejegyzést.

“Tavaly ilyenkor voltunk covidosok és Hanni születésnapját sem tudtuk úgy megtartani, ahogy az első születésnapot terveztem. Idén igazi családi zsúr lesz nálunk lufival, tortával, zenével, nevetéssel és ajándékokkal. Látni szeretném, ahogy ragyog az arca, amikor felfogja, hogy ez most csakis róla szól. Fotózni, ahogy elfújja a két gyertyát a kedvenc epres-meggyes csokitortáján és hangosan énekelni a szülinapi dalt. Kicsit mintha belesűrítenénk mindent ebbe a napba, ami az eddigi életéből a covid miatt kimaradt”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés

– írja utána a belinkelt blogbejegyzésében.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló