Celeb

Régen filléreket keresett, ma már milliárdos a szexiségével

  • Szerző:nuus
  • 2021.12.07 | 16:48

Mia Karina 2,5 millió fontot, tehát közel 1,1 milliárd forintot keresett az OnlyFanson egy év alatt.

Eredetileg Dél-Amerikából származik, ahol keresztény nevelést kapott. Még egy hotelben dolgozott, amikor találkozott Marc-kal, aki most már a férje, régebben alig tudtak megélni a pénzből, amit kerestek. Mostanra viszont a 20 éves Mia már az OnlyFanson tevékenykedik 2019 óta, ahol nagyon sikeres: van egy 330 ezer dolláros nyaralóhelye három medencével és egy edzőterme is, tehát befektette a pénzt, amit a meztelenkedésért kapott.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Mia Karina 😻 (@thenakedtraveler_) által megosztott bejegyzés

Marc épp Dél-Amerikában utazgatott, a Tinderen jött össze Miával mág 2018 júniusában, de már ugyanabban az évben összeházasodtak, és Európába utaztak letelepedni. Eleinte minimálbért kerestek mindketten, de aztán rátaláltak az OnlyFansre, így most már egy 1,1 millió font értékű lakást bérelnek Angliában.

Mia először azt hitte, hogy az OnlyFans is csak valamilyen közösségi média, de szép lassan rájött, hogyan lehet ott pénzt keresni.

Ma már hatalmas luxusban élnek, utazgatnak a világban, Porschéval járnak, Mia dizájnertáskákat vásárol, de nem csak szórják a pénzt. 2025-re szeretnék, ha már 10 ház lenne a birtokukban, amelyeket kiadhatnak.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Lélek
Egyedülálló apa ismerkedne!
  • szerző:nuus
  • 2024. 05. 02.