Celeb

Fejbe rúgott egy fotóst a koncertjén az amerikai rocksztár, jövőre nálunk is koncertezik

  • Szerző:nuus
  • 2017.12.11 | 10:37

A Queens Of the Stone Age főnök Josh Homme nagyon sajnálja, állítása szerint lámpának nézte a fényképezőgépet tartó nőt.

A fenti videót a megrúgott fotós, Chelsea Lauren posztolta az Instagramra, ezen jól látszik a mozdulat, amit a színpadon táncoló/támolygó zenész tett felé a lábával. A nő az eset után kórházba is került a sérülésével. Homme részéről nem újdonság az agresszív viselkedés a színpadon, most viszont minden eddigin túltett, a rugdosódás mellett a közönségnek is beszólt, meg az utánuk fellépő Muse-nak is, majd megvágta magát egy késsel a homlokán.

Azóta ő is kiadott egy videóüzenetet, amiben mindenkitől bocsánatot kért, de a rúgást véletlennek minősítette, állítása szerint több dologba is belerúgott aznap este a színpadon, például lámpákba, és nem látta, hogy egy fotóst is eltalált.

Nem tudunk másra gondolni, csak hogy a QOTSA alábbi legendás dalának szövegében elhangzó szereknek lehet köze az incidenshez:

Queens Of The Stone Age – Feel Good Hit Of The Summer

Playlist Best of Queens of the Stone Age: https://goo.gl/NhvHq2 Subscribe for more: https://goo.gl/vJEcQR Music video by Queens Of The Stone Age performing Feel Good Hit Of The Summer. (C) 2000 Interscope Geffen (A&M) Records A Division of UMG Recordings Inc.

A legfrisebb hír pedig, hogy jövő nyáron nálunk is fellépnek a Budapest Parkban, retteghetnek a magyar fotósok.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló