Celeb

Botrány! Videón, ahogy Ronaldo az ellenfél szurkolóit provokálja!

  • Szerző:nuus
  • 2023.12.13 | 09:18

Cristiano Ronaldo remek teljesítményt nyújtott az al-Nassr legutóbbi labdarúgó mérkőzésén: gólt szerzett. Ugyanakkor nem hagyta szó nélkül a rivális szurkolókat, ami a többség szerint nem túl elegáns húzás.

Az al-Nassr csapata 5-2-re győzte le az al-Shababot a Szaúd-Arábiai Király-kupa negyeddöntőjében, ahol a portugál sztár, Cristiano Ronaldo a 74. percben talált be. Ezzel a szezonbeli 50. gólját jegyezte, és pályafutása során összesen 869. alkalommal volt eredményes.

Ronaldo teljesítményét azonban nem csak a gólja tette emlékezetessé, hanem a mérkőzés során történt egy kis incidens is, amikor provokálta az ellenfél szurkolóit. A rivális csapat drukkerei tiltakoztak Ronaldo ellen, amire a 38 éves támadó cinikus mosollyal és felemelt hüvelykujjal válaszolt. Arra bíztatta a szurkolókat, hogy folytassák az utálkozást, és ironikusan jelezte, hogy nem hallja eléggé a hangos füttykoncertet.

Ronaldo csapatának győzelme azt jelenti, hogy továbbjutottak a kupában, és esélyük van a trófea megszerzésére is. Az al-Nassr csapata 1990 óta nem tudta megnyerni a kupát. Emellett Ronaldo csapata a bajnokságban is jól szerepel, mindössze hét ponttal van lemaradva Neymar Al-Hilal csapatától, a második helyen állnak. Ronaldo, aki a szaúdi együttessel eddig egy trófeát nyert, kiváló formában van, 15 bajnoki mérkőzésen 16 gólt szerzett.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló