Celeb

Ő az, aki könnyeket csal Berki Mazsi szemébe

  • Szerző:nuus
  • 2023.12.13 | 17:18

Berki Mazsi kiváló teljesítményt nyújtott a Sztárbox műsorában, ahol elnyerte a bajnoki címet. Nem csoda, hiszen maximális elkötelezettséggel készült fel.

Mazsi most már nem titkolja, ki az új párja, a jómódú üzletember. Bár kezdetben keveset lehetett tudni róla, mivel elkerüli a nyilvánosságot, Mazsi minden meccsén ott volt a nézőtéren, szorított a sztáranyukának. A boldogságuk jól látható, és Mazsi korábbi nyilatkozata szerint az új párja, aki az üzleti világban tevékenykedik, már megtalálta az összhangot a kis Emma Katerinával is.

A kislány még nagyon kicsi, ezért nem kísérte el édesanyját a versenyre, de a tévéből nézte meg az anyukája döntőjét. A megható pillanatban Emma felismerte Mazsit és bátorította az üzenetével: “Hajrá Anya!”

Berki Mazsi érzékenyen reagált az ezt megörökítő felvételre az Instagram-bejegyzésében:

“Írhatnám, hogy a legkisebb szurkolóm, de igazából nem ő volt a legkisebb 🙈 Viszont ő az, aki könnyeket csal a szemembe… Kislányom, remélem egy nap te is azon gyermekek közé tartozol majd, akik azért büszkék lesznek az anyukájukra ❤️ Szeretlek az életemnél is jobban! Köszönöm, hogy türelmes voltál 🙈 ezért most lógunk majd a bölcsiből 😬😅”

– írta.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló