Celeb

George Clooney egymillió dollárokat osztott ki a barátai között néhány éve

  • Szerző:nuus
  • 2017.12.14 | 09:56

A színész mesteri szintre emelte a baráti segítség meghálálását: összesen 14 haverjának adott egy-egy millió dollárral teli táskát.

Fotó: Mike Windle/Getty Images for MPTF

George Clooney állítólag egy-egy millió dollárt adott a barátainak ajándékba, hogy így köszönje meg nekik, hogy segítették a karrierje során.

Rande Gerber, Cindy Crawford férje (és a Casamigos nevű tequilát gyártó cég társalapítója) mesélt arról egy interjúban, hogy 2013-ban Clooney egy vacsorára hívta őt és még több mint egy tucat barátját, és amikor megérkeztek, mindegyiküket egy-egy bőrönd várta, benne egy-egy millió dollárral.

A vacsorán a színész állítólag azt mondta, így akarja meghálálni azt a sok segítséget, amit kapott tőlük, és megköszönni a támogatásukat. Gerbernek például azt mondta, hogy amikor Los Angelesbe érkezett, a kanapéján aludt, és hogy nagyon szerencsés, hogy ilyen emberek vannak az életében, nélkülük sehova nem jutott volna.

No Title

No Description

Clooney állítólag azt is hozzátette, hogy tudja, hogy sokan nehéz időszakokon mennek keresztül, de így nem kell aggódniuk a gyerekeik iskoláztatása, vagy a hiteleik miatt. Gerber szerint a színész ráadásul az adójukat is elintézte arra az évre.

A barátok között pedig volt olyan, aki egy bárban dolgozott és nagyon nehezen tudta ellátni a családját, neki különösen jól jött ez a baráti segítség.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló