Celeb

Szexuális zaklatási botrányba keveredett az NCIS szépfiúja

  • Szerző:nuus
  • 2018.12.14 | 16:48
  • trendindex: 4

Michael Weatherly egy másik sorozat forgatása közben tolta kicsit túl a poénkodást.

Michael Weatherly (kép: VALERY HACHE / AFP)

A nálunk is nagyon népszerű „Tengerészeti Helyszínelők” DiNozzo nyomozóját játszó színészt egyik kolléganője, Eliza Dushku vádolta meg az, hogy a színész teljesen rászállt a Bull című sorozat forgatása közben, és túlzásba vitte a szexista poénkodást, amibe a férfi egyéb stábtagokat is bevont. A verbális abúzus mértéke pedig a jogászok szerint is túlment már azon a határon, amit szó nélkül lehetne hagyni.

Az ügyből azután lett igazán nagy botrány, miután kiderült, a produkciót megrendelő CBS csatorna állítólag kiíratta a sorozatból a színésznőt, szerinte azért, mert panaszt emelt bunkó férfi kollégája ellen. Sőt, Dushku szerint Weatherly egyenesen kirúgatta, miután szólt neki túl macsó poénjai ellen (a színész hármas szexel és nemi erőszakkal viccelődött vele kapcsolatban), amivel zavarba hozta az egész stáb előtt.

Eliza Dushku (kép: GABRIEL BOUYS / AFP)

A színésznő (akit még gyerekszínészként molesztált egyik kollégája) három epizódban szerel a sorozatban, pedig olyan ígéretet kapott korábban, hogy állandó karakter lesz a CBS drámájában. A csatorna végül majdnem 10 milliót fizetett neki (ez majdnem egy egész évadra szóló fizetés), hogy ne legyen nagyobb balhé az ügyből. A CBS-nek nem ez az első hasonló ügye, most egy jogászcsapat vizsgálta meg a korábbi problémás eseteket, ők foglalkoztak ezzel a történettel is, és azt állapították meg, hogy a producereknek pont Weatherly-t kellett volna meginteniük ahelyett, hogy megszabadulnak a színésznőtől.

Michael Weatherly egyébként egy nyílt levelet juttatott el az ügyet most megszellőztető New York Times-nak, amiben azt írja, hogy a konfrontáció után rögtön bocsánatot kért a színésznőtől, azt pedig kategorikusan tagadja, hogy az ő kérésére távolították volna el a sorozatból.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.
Tech
Már fizetni kell a Google Chromért is
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.