Celeb

Újabb fordulat Nótár Mary botrányos ügyében

  • Szerző:nuus
  • 2023.12.18 | 09:48

Ő maga nem érzi, hogy az ügy le lenne zárva. Sőt.

Nótár Mary énekesnő elveszítette a Skyforce kiadó ellen indított polgári pert, amelynek során eredetileg 25,5 millió forint fizetésére kötelezték volna. A bíróság végül csak 25,5 millió forintot hagyott jóvá a kezdeti 88 millióból, de ezzel a részleges győzelemmel Nótár Mary nem elégedett. Az énekesnő nem csak a fizetés elkerülését tűzte ki célul, hanem beperelte a kiadó tulajdonosait személyi szabadság korlátozása miatt.

Az eredeti konfliktus arról szólt, hogy Nótár Mary úgy érezte, átverték a pénzügyekben, mivel nem kapott részletes információkat a szerződésekről és a fellépéseinek honorjáról. Amikor megpróbálta tisztázni a helyzetet a kiadó tulajdonosaival, tettlegesség történt, és az énekesnőt bezárták az irodájukba. Ekkor került sor az első feljelentésre, amelyben Nótár Mary személyi szabadság korlátozása és elmaradt bevételek miatt perelte be a Skyforce-ot.

A bíróság a személyi szabadság korlátozásában a kiadó tulajdonosait találta bűnösnek. Az elmaradt haszon ügyében eredetileg a kiadó 80 millió forintot követelt, de másodfokon Nótár Mary nyerte meg az ügyet, így ő nem volt köteles fizetni.

Ezt követően Nótár Mary visszaperelte a Skyforce-ot elmaradt haszon miatt, míg a kiadó felülvizsgálati kérelmet nyújtott be. A kiadó tulajdonosa, Száva Rita, szombaton megosztott egy képet a Facebook-oldalán, amin az ügyvédeikkel pezsgőznek, ünneplik a győzelmüket, és kijelentik, hogy a hosszú pereskedés véglegesen lezárult.

Nótár Mary egyelőre nem kommentálta az ügyet, így a fizetési kötelezettsége továbbra is tisztázatlan marad.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló