Celeb

Annyira gázul viselkedett a Való Világban, hogy a párja kitette a szűrét

  • Szerző:nuus
  • 2022.12.20 | 15:20

VV Sajti örült, hogy üzenetet kapott a szerelmétől, arra azonban nem számított, hogy elbocsátó szép üzenet lesz.

“Szia Arnold! Ez egy olyan videó lesz, amire szerintem egyikünk sem számított, mert én tényleg úgy gondoltam, hogy kitartok melletted a végsőkig és végig tudjuk csinálni, kibírja a kapcsolatunk, de ahogy te viselkedsz, én avval nem tudok és nem is szeretnék azonosulni. Úgy gondolom, nagyon durván átléped a határokat. Mondanék itt három lánynevet: Lissza, Reni, Anita.”

– utalt Sajti párja arra, ahogy a srác a három nővel flörtölt, épp csak ágyba nem bújt korábban.

“Nálam nem fér bele, hogy te kivel, hogy tornáznál az ágyban: valakivel gyengéden, valakivel nagyon durván. A táncok, a flörtök… Nagyon durván túltolod, kábé kéreted magad. Bele sem gondolva abba, hogy én ezt kint hogyan élem meg, hogy nézem meg, és min megyek keresztül. Nem tudom, neked hogy esne, ha én reggel más mellett kelnék fel és összebújnék vele. Nem fogom ezt tovább nézni, csinálni, inkább most szakítok veled”

– hangoztak el a kemény szavak.

“Aztán mehet a játékod asszonymentesen, most már szabad kezet adok neked, azt csinálsz tényleg, amit szeretnél. Valamilyen szinten örülök, hogy ez így kiderült, mert rájöttem igazából, milyen emberrel akartam volna leélni a hátralévő életemet. Nagyon nagyot csalódtam benned. Rengeteg fájdalom, düh van bennem, amit okoztál. Nincs is több hozzáfűznivalóm, csak annyi, hogy kitartást, csináld meg, amiért mentél, hajrá. és sok sikert kívánok”

– zárta a beszédet.

VV Sajti teljesen padlóra került az üzenet után, a játék feladását tervezi.

Nekem sokkal többet jelent az, hogy a családommal legyek, és helyrehozzak dolgokat. Én úgy döntöttem, hogy ezt fel szeretném adni

– mondta VV Sajti nem sokkal később.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.
Tech
Már fizetni kell a Google Chromért is
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.