Celeb

G.w.M 140 gramm aranyat vásárolt, még a háttértáncosoknak is jut belőle

  • Szerző:nuus
  • 2022.12.22 | 13:18

G.w.M nemcsak a márkás holmikért, de az értékes aranyékszerekért is rajong.

Magát és szeretteit is gyakran meglepi valamivel, karácsony alkalmából pedig megajándékozta két háttértáncosát és az unokaöccsét, a szintén zenész Ginókát.

Nagyon kemény szezon van mögöttünk. Egy húzós turnén vagyunk túl, több mint kétszázötven fellépéssel. A fiúk is nagyon odatették magukat egész évben, ezért úgy gondoltam, megérdemlik, hogy mindnyájukat meglepjem valami szép ékszerrel. Elhoztam hát őket a kedvenc üzletembe, és szabad kezet adtam. Bármi választhatnak, ami megtetszik nekik, én állok mindent. Megérdemlik, mert tényleg erőn felül teljesítettek mind a hárman, én ezzel szeretném nekik mindezt megköszönni és boldog karácsonyt szerezni számukra

– mondta el a rapper a Blikknek, majd így folytatta:

Mi, romák, imádjuk a szép, csillogó, feltűnő dolgokat, de – az amerikai rapsztárokból inspirálódva – a hip-hop szférához is kötelező kellék a nagy arany fuksz. Nagyjából tíz évvel ezelőtt, amikor beindult a karrierem, és amikor már egyre nagyobb sikereket értem el, tellett arra, hogy magamnak is tudjak venni, valamint a családomnak is. Mára lett egy egész gyűjtemény tele értékes darabokkal. Nem tudom pontosan, mennyi van, mert nem otthon tartom, hanem egy titkos helyen, ahol megfelelő felszereléssel és biztonsági rendszerrel őrzik.

Blikk.hu cikkében megtekinthető videó alapján G.w.M összesen száznegyven grammnyi aranyat vásárolt.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló